Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Οργή των πολιτών για τους συνδικαλιστές των ΜΜΜ - Να τελειώνουμε με αυτούς ζητάνε


 

Η απεργία είναι δικαίωμα και δεν το αμφισβητεί κανένας, η αθλιότητα όμως των συνδικαλιστών αποφασίζουμε και διατάζουμε ταλαιπωρώντας τους πολίτες, είναι έγκλημα και ως έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται, με τις ανάλογες συνέπειες.

Ακινητοποιημένοι θα είναι σήμερα οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού. Το Μετρό και συγκεκριμένα οι γραμμές 2 και 3, ενώ αρχικά ήταν να λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας, έως τις 13:30, σε νεώτερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ έγινε γνωστό ότι δεν θα λειτούργησουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο Ηλεκτρικός, δηλαδή η γραμμή 1 του Μετρό, δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας.

Τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά, ωστόσο όποιος εργαζόμενος επιθυμεί, θα μπορεί να συμμετάσχει στην απεργία του ΕΚΑ, η οποία είναι νόμιμη.

Το Τραμ θα λειτουργήσει επίσης από την έναρξη της κυκλοφορίας, έως τις 13:30.

Όσον αφορά στα τρόλεϊ, η υπόθεση εκδικάζεται το πρωί της Πέμπτης και ως εκ τούτου, μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση, δεν θα κυκλοφορούν.

Στον Προαστιακό θα υπάρξει στάση εργασίας από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Στη δικαιοσύνη κατά 2 Σωματείων εργαζομένων της εταιρείας προσφεύγει η ΣΤΑ.ΣΥ, καταθέτοντας απεργιακή αγωγή, μετά την προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης αργά το βράδυ της Τετάρτης 20/09, αδιαφορώντας για τους πολίτες και την ταλαιπωρία που θα υποστούν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου