Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Δυστυχώς ο Βελόπουλος δεν προβληματίστηκε που ο πρωθυπουργός τον είπε "σαχλαμάρα"




Με μια προϊστορία, με θεραπείες για τον κορονοιό, με φάρμακο για την φαλάκρα για να σου φυτρώνουν μαλλιά, με επιστολές του Ιησού, κάποιος σοβαρός θα ήταν προσεκτικότερος σε όσα λέει και κάνει για να μην συνεχίσει να ξεφτιλίζεται στον κόσμο που προσπάθησε να εξαπατήσει.

Ο πρωθυπουργός δεν κρατήθηκε χθες, και χαρακτήρισε όσα προσπαθεί να περάσει στον κόσμο ο Βελόπουλος «σαχλαμάρες».

Ο Βελόπουλος πόνεσε μόλις άκουσε ότι τον αποκάλεσε ο πρωθυπουργός σαχλαμάρα, γιατί δεν θέλει να τον πάρει χαμπάρι ο αφελής που του πλασάρει το fake news και την θεωρία συνομωσίας.

Ο πρόεδρος της βουλής κ. Τασούλας, ακούγοντας την ανεξέλεγκτη απάντηση του Βελόπουλου προς τον πρωθυπουργό, προσπάθησε να τον προστατέψει να μην ξεφτιλίζεται, και αυτός αντί να μαζευτεί συνέχισε να προσβάλει τον πρωθυπουργό και να εκτοξεύει ύβρεις.

Έφτασε στο σημείο να παραδεχθεί ότι πρόσβαλε συνειδητά με τα όσα απαντούσε τον πρωθυπουργό της χώρας, γιατί τελικά είναι σαχλαμάρας και δεν του αρέσει που πλέον τον χαρακτηρίζει ανοιχτά έτσι ο πρωθυπουργός, που τον έχει πάρει χαμπάρι όπως και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, πλην ορισμένων. 

Το χειρότερο είναι ότι τον ανεχόμαστε με το αζημίωτο, αφού τον πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να ακούει «σαχλαμάρες», και θεωρίες συνομωσίας.

Ο Κ. Μητσοτάκης έκανε σαφές στον Βελόπουλο, στέλνοντας του ένα μήνυμα με την τοποθέτηση του, ότι στην νέα τετραετία δεν θα ανεχθεί τέτοια φαινόμενα, και δεν θα αντιμετωπίσει πολιτισμένα την «σαχλαμάρα» οποιουδήποτε, ειδικά του Βελόπουλου.

Το  ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας αρέσκεται και επιλέγει τη «σαχλαμάρα» του Βελόπουλου, δεν του δίνει το δικαίωμα να λέει ότι του κατέβει.

Πιστεύουμε τώρα που ο χαρακτηρισμός σαχλός είναι επίσημος, τουλάχιστον να κατάλαβε ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει προβληματιστεί καθόλου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου