Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Νέα απάτη έστησε ο Βελόπουλος με δήθεν λαθρομετανάστες στα σύνορα μας


 

Ψέμα και απάτη χαρακτηρίζουν τον Κυριάκο Βελόπουλο, που επιδίδεται συνέχεια και ακατάπαυστα σε αυτά δείχνοντας την φαιδρότητα του ανθρώπου, που δεν σέβεται ότι πληρώνεται δυστυχώς από τους Έλληνες πολίτες.

Ο Βελόπουλος έστησε μια νέα απάτη, με φράχτη σε άλλη χώρα, και δήθεν λαθρομετανάστες να μπαίνουν στην χώρα μας.

Ο Βελόπουλου στα social media, ανέβασε βίντεο από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα και το παρουσίασε σαν να ήταν από τα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας και ανάγκασε την Ν.Δ. να τον διαψεύσει και να αναδείξει το πόσο απατεώνας είναι για ακόμα μία φορά.



Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει επικίνδυνο και επιπόλαιο τον Κυριάκο Βελόπουλο και μιλάει για fake πατριωτισμό, λίγες εβδομάδες μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή όταν και είχε κάνει λόγο για «πατριώτες της φακής».

«Ο κ. Βελόπουλος υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο, κάνοντας αντιπολίτευση στη χώρα! Παρουσιάζει στα social media του βίντεο από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα και το συνοδεύει από καυστικά σχόλια για τον φράχτη του Έβρου, εμφανίζοντάς το σαν να είναι από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ο κ. Βελόπουλος αποδεικνύεται μία ακόμα φορά επικίνδυνος και επιπόλαιος, παίζοντας με σοβαρά ζητήματα εθνικής σημασίας. Απέναντι στον fake πατριωτισμό των fake news, εμείς συνεχίζουμε να προτάσσουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, της πράξης και του αποτελέσματος» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου