Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Προκαλεί όλους τους Έλληνες ο δικηγόρος των Χούλιγκαν : «Ήρθαν 3 – 4 μέρες να δουν την Αθήνα, τον αγώνα και να φύγουν»


 

Άκρως εξοργιστικές δηλώσεις, προκαλώντας την νοημοσύνη όλων των Ελλήνων, από τον δικηγόρο 3 κατηγορουμένων την ώρα που ο 29χρονος Μιχάλης δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο προκλητικός δικηγόρος είπε πώς «Ήρθαν 3-4 μέρες να δούνε την Αθήνα, την Αττική, να δούν την αναμέτρηση και να φύγουν, δεν απαγορεύεται»!! Αυτό δήλωσε σήμερα Παρασκευή (11/8/2023) ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος υπεράσπισης 3 εκ των κατηγορουμένων για τα επεισόδια και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι πρώτοι τριάντα κατηγορούμενοι για τα επεισόδια και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια οδηγήθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών προκειμένου να απολογηθούν.

«Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας μπορεί να είναι Κροάτης, Αλβανός ή Έλληνας. Κανείς δε δικαιούται να προκρίνει και να προεξοφλεί την ενοχή κανενός ανθρώπου. Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου. Οφείλουμε πολιτισμό, σύνεση, μετριοφροσύνη, ψυχραιμία και εγκράτεια», κάλεσε ο δικηγόρος.

«Μη δυναμιτίζουμε το κλίμα, μη χειροτερεύουμε τις σχέσεις του ελληνικού λαού με τους Κροάτες, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, πιστεύω, είναι δημοκρατικοί, φιλειρηνικοί και καταδικάζουνε, όπως κι εγώ και όλοι μας, απερίφραστα, την βία στον αθλητισμό. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, να την αφήσουμε να νηφάλια να επιτελέσει το καθήκον της, το έργο της», συνέχισε ο ίδιος, προκαλώντας με τις δηλώσεις, και ζητώντας τους άλλους να είναι ήρεμοι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου