Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Η ακροαριστερή Ολλανδή ανθέλληνας Σόφι Ιν’τ Βελντ κάνει κριτική για τις ελληνικές ταυτότητες

 


Η ανθέλληνας Ολλανδή ευρωβουλευτής  Σόφι Ιν’τ Βελντ, έχει υιοθετήσει fake news κατά της Ελλάδας, έχει ταχθεί υπέρ των προκλητικών ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ανθέλληνες ευωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προσβάλει με κάθε ευκαρία την χώρα μας, και τώρα ανακατεύεται και με τις ελληνικές ταυτότητες.

Αυτό το ακροαριστερό υποκείμενο, τόλμησε να ασκήσει και κριτική για τις ελληνικές ταυτότητες.

Απάντηση στην Ολλανδή ακροαριστερή ανθέλληνα ευρωβουλευτή, Σόφι Ιν’τ Βελντ, έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, με αφορμή την φαιδρή και άθλια κριτική που του άσκησε για την συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Εκκλησίας της Ελλάδας για τις νέες ταυτότητες.

Συγκεκριμένα, η ακροαριστερή ανθέλληνας Σόφι Ιν’τ Βελντ, με ανάρτησή της στο Twitter, προσπάθησε να σχολιάσει σκωπτικά την συνάντηση του κ. Μηταράκη, λέγοντας, «Ενδιαφέρον. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει έναν ηγέτη της εκκλησίας ότι τα νέα κρατικά έγγραφα ταυτότητας δεν θα «προσβάλλουν την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη». Σαν… πως??».

Ο Μηταράκης της απάντησε στο Twitter, με επικριτικό ύφος σημειώνοντας πως «Για τη Σόφι, η συνάντηση με την Εκκλησία της Ελλάδος, με εκατομμύρια μέλη, για να συζητηθεί μια νέα κυβερνητική πρόταση είναι «ιντριγκαδόρικη». Ενώ η συνάντηση με οποιαδήποτε ειδική ΜΚΟ για να συζητήσει τις ανησυχίες της θα ήταν «καθήκον συνεργασίας με την κοινωνία των πολιτών…».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου