Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Γελάει ο κόσμος με τον ψεκασμένο Βελόπουλο κάνει προτάσεις για ανεμογεννήτριες και καμμένα


 

Όταν δεν προσπαθεί να εξαπατήσει κόσμο με δήθεν θεραπεία του κορονοιού, της καράφλας κτλπ, και δεν πλασάρει δήθεν "επιστολές" του Ιησού, πετάει ψεκασμένες βλακείες για όσους αφελής τον ακούν και τον πιστεύουν.

Στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου μόνο οι θεωρίες συνομωσίας είναι γνωστές και τεκμηριωμένες, για να γελάει ο κόσμος μαζί τους και να αναρωτιόμαστε οι σοβαροί γιατί μας τους έχουν φορτώσει να τους πληρώνουμε. 

Καμία έκπληξη λοιπόν δεν προκαλεί η πρόταση νόμου που κατέθεσε με αφορμή τις φωτιές των τελευταίων ημερών η Ελληνική Λύση για την απαγόρευση εγκατάστασης κάθε είδους Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε δάση, δασικές εκτάσεις, αναδασωτέες περιοχές και περιοχές Natura. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι καμένες περιοχές κηρύσσονται αυτόματα αναδασωτέες, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Συντάγματος, και επίσης δεν χρειάζεται να καούν τα δάση για να κατασκευαστούν ανεμογεννήτριες. Ανεμογεννήτριες μπορούσαν να φτιαχτούν και μέσα στα δάση, όπως έχουν φτιαχτεί σε πολλά δάση, άρα ο Βελόπουλος εξαπατά πάλι τους αφελής με τις προτάσεις νόμου που καταθέτει.

Η Ελληνική Λύση, έχοντας γερούς αντιπάλους την ΝΙΚΗ και τους Σπαρτιάτες, επιδίδεται σε ακραίες τοποθετήσεις για να κερδίσει ακροδεξιό κοινό ψεκασμένων άτομα που μπορείς να εξαπατήσεις εύκολα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου