Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Πλήρη κάλυψη Τσίπρα σε Φίλη και σε σχέδια Τουρκίας για Ροδόπη

 


Όπως θα κάλυπτε ένας Τούρκος τον Νίκο Φίλη, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φερχατ Οζγκιούρ, έτσι ακριβώς με ανθελληνική διάθεση τους κάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας τους Έλληνες πολίτες.

Πλήρης ήταν η κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα τόσο στον Νίκο Φίλη και στα σχέδια της Τουρκίας γενικότερα, δείχνοντας ότι υπάρχει βρώμικο υπόγειο παιχνίδι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - Τουρκίας, σε βάρος της Ελλάδας.

«Γιατί τι είπε;» ήταν η πρώτη φαιδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση που του έγινε κατά τη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη, αν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Νίκου Φίλη από το ψηφοδέλτιο του κόμματος ενόψει εκλογών. 

Ο Νίκος Φίλης είχε δηλώσει το πρωί της Πέμπτης ότι ο Οζγκιούρ έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του και να μιλά για «τουρκική μειονότητα», προκαλώντας τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό είπε στη συνέχεια άλλωστε και ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τον Νίκο Φίλη αλλά και κατ επέκταση και για τον Φερχάτ Οζγκιούρ και την Τουρκία, αφού υποστήριξε πως είναι αφενός προσωπική άποψη του Νίκου Φίλη αφετέρου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του.

Μόνο που στην περίπτωση του Φερχάτ Οζγκιούρ, που αν επαναληφθούν οι συσχετισμοί της 21ης Μαΐου θα είναι βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ οι προσωπικές του απόψεις μεταφράζονται σε θέσεις και παραινέσεις, και η Τουρκία πανηγυρίζει για την στάση του Αλέξη Τσίπρα σε βάρος της Ελλάδας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου