Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Νέα δήλωση καραγκιοζιλίκι από την Λινού για τον Πνευματικό που τον τελείωσε ο Μητσοτάκης

 


Κρίμα για την Λινού, λένε όσοι εξαπατήθηκαν ότι είναι σοβαρός άνθρωπος, και κάποιος πρέπει να τις πει ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι απατεώνας Τσίπρας, οπότε η αντίδραση στις δηλώσεις Πνευματικού ήταν άμεση.

Από την άλλη πρέπει εάν διαθέτει λίγη σοβαρότητα η Λινού, να μας εξηγήσει γιατί ο Τσίπρας δεν διαγράφει σε αντίστοιχες προκλητικές περιπτώσεις  τα στελέχη του, όπως τον Νίκο Φίλη και τους βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης;;;;

Η Λινού αποδεικνύει με νέα δήλωση της ότι τελικά μόνο για νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ άξιζε και απογοήτευσε πολύ κόσμο που την είχε για σοβαρή προσωπικότητα, ειδικά την ώρα που γνωρίζει ποιος είναι ο κ. Πνευματικός.

«Η δήλωση του κ. Πνευματικού είναι τρομακτική, κάνει λόγο για επιλογή ασθενών ανάλογα με το κόστος της θεραπείας» σημειώνει το νέο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, και μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με δήλωση του καθηγητή Ιατρικής και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού.

Η Λινού αναφέρει ότι «η δήλωση αυτή, όμως, αποκαλύπτει το σχέδιο της ΝΔ για την Υγεία. Η ΝΔ δεν προτίθεται να επενδύσει ούτε στους λειτουργούς υγείας ούτε στις υποδομές. Γι' αυτόν το λόγο βιώσαμε ήδη τρεις θανάτους λόγω έλλειψης προσωπικού στο ΕΚΑΒ».

Στη δήλωσή της η Λινού τονίζει ότι «η ανασυγκρότηση του ΕΣΥ αποσκοπεί σε δημόσια, δωρεάν και καθολική παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικής κατάστασης ή τόπου διαμονής», ενώ υπογραμμίζει ότι «αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που πιστεύει στην αξία του ανθρώπινου προσώπου και βέβαια στο ισχυρό κοινωνικό κράτος» και πως «το δίλημμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου