Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Σοβαρές κατηγορίες κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου από στελέχη της Πλεύσης

 


Βαριές και σοβαρές κατηγορίες σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσαν πρώην στελέχη της Πλεύσης Ελευθερίας που παραγκωνίστηκαν από τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές της Κυριακής. 

Οι κατηγορίες εκθέτουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που εμφανίστηκε με ένα άλλο πρόσωπο και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.



Όλοι οι καταγγέλοντες  μίλησαν για ένα καλοστημένο σχέδιο της προέδρου του κόμματος, η οποία τους χρησιμοποίησε ως «λαγούς» λόγω των κοινωνικών αγώνων τους και κατήγγειλαν ότι ουδέποτε ενημερώθηκαν για αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια. 

Η Όλγα Δάλλα, η οποία είχε έρθει πρώτη σε σταυρούς στον Νότιο Τομέα Αθηνών και βρέθηκε τρίτη, είπε ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας «προσέβαλε τις προσωπικότητές μας και ποδοπάτησε το όνειρό μας» και πρόσθεσε: «έκανε την ψήφο του λαού κουρελόχαρτο και έβαλε τη δική της ομάδα». 

Η Χρύσα Διαμαντοπούλου ήρθε πρώτη σε σταυρούς στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, αλλά βρέθηκε έκτη στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Κυριακής είπε «Αντιλήφθηκα πως κάτι πολύ χυδαίο γίνεται στην Πλεύση Ελευθερίας όταν, σε τηλεφώνημά της, η Ζωή με ρώτησε πού θέλω να μπω. Της είπα με έκπληξη: ''εκεί που έχω εκλεγεί''. Παρακολουθούσα τις συνεντεύξεις της. Η πολιτική της ταυτότητα ένιωθα να μετακινείται συνεχώς. Τελικά, με έβαλε σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο και με αντικατέστησε από άτομο της επιλογής της που δεν είχε εκλεγεί».

Και συνέχισε: «κάποια στιγμή σταμάτησε να μου απαντάει στα τηλέφωνα. Ίσως αυτό ήταν μια αναλαμπή αιδούς από μέρους της. Ανθρωποι πετιούνταν σαν στυμμένες λεμονόκουπες και αφού έχουν χρησιμοποιηθεί ως κασκαντέρ. Γίναμε ''λαγοί'', εν αγνοία μας. Παραγκώνισε γυναίκες που βγήκαν πρώτες, ενώ η ίδια διαμαρτυρόταν πως δεν την καλούν στο ντιμπέιτ επειδή είναι γυναίκα. Ο ορισμός της υποκρισίας. Οι αυλικοί της μας κατηγορούσαν ότι λέμε ψέματα. Αυτό εννοούσε η Ζωή ''ούτε δεξιά ούτε αριστερά''; Όπου μας πηγαίνει ο άνεμος; Μίλησε για ανθρωποφαγία αυτή που μας κατάργησε εν μιά νυκτί λες και θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι μόνο που μας χρησιμοποίησε. Αποφάσισε να προσβάλει την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, κόβοντας και ράβοντας κατά το δοκούν. Όταν η αλαζονεία βρίσκεται σε πανικό, ξερνάει βρωμιά. Νιώθω βαριά ευθύνη και ντρέπομαι απέναντι στους 4.032 συμπολίτες μου. Εξαπατήθηκα. Ζητώ συγγνώμη και ζητώ να μη με ψηφίσουν, παρότι θα δουν το όνομά μου στις λίστες της ντροπής». 


Η πρώην αντιδήμαρχος Περάματος Μαργαρίτα Καζάκου είπε ότι έλαβε το 65% του συνολικού αριθμού των ψήφων που πήρε η Πλεύση Ελευθερίας στη Β' Πειραιώς, αλλά βρέθηκε τρίτη στα νέα ψηφοδέλτια. «Πέταξε στα σκουπίδια τη λαϊκή εντολή», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο Τζανής Γκούσκος συμπλήρωσε πως οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν για τις αλλαγές μία εβδομάδα μετά τις εκλογές του Μαΐου χωρίς να γίνει προηγουμένως κάποια συζήτηση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου