Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ο Δουδωνής δείχνει πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος όταν η μόρφωση δεν αντιστοιχεί με ανάλογο ήθος

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έχει πάρει φόρα χρησιμοποιεί fake news και ξεφτιλίζεται.

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης έδωσε ηχηρή απάντηση στα fake news της αντιπολίτευσης και στα όσα λέγονται περί δήθεν μη κοστολόγησης των εξαγγελιών της Νέας Δημοκρατίας, διαστρεβλώνοντας σκοπίμως τα όσα έχουν ειπωθεί από τον τέως αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών. 

«Πώς παράγονται τα fake news. O κ. Δουδωνής έγραψε στο Twitter ότι είπα σε εισαγωγικά “η κοστολόγηση δεν είναι κανένα μεγάλο θέμα”», σημειώνει ο κ. Σκυλακάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και εξηγεί:

«Η αλήθεια είναι ότι είπα “Η κοστολόγηση, δηλαδή αν λες ότι θα αυξήσεις 10% τις συντάξεις αυτό είναι 1,3 δις λέω ένα παράδειγμα, δεν είναι μεγάλο θέμα, ξέρουμε πόσο είναι οι συντάξεις, ξέρουμε πόσο είναι το 1,3, το θέμα είναι όταν τα αθροίζεις όλα αυτά και δεν βγάζει νόημα. Όταν τα αθροίζεις όλα αυτά και δεν βγάζει νόημα, όταν δηλαδή τα αθροίζεις αυτά και κάνει 40-50-80 δις και έχεις 10-15 δις διαθέσιμα”, τόνισε ο τέως αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική.

«Το να βάζεις σε εισαγωγικά φράσεις που δεν έχουν λεχθεί για να αλλοιώνεις το νόημα όσων έχουν λεχθεί είναι ντροπή και ευτελισμός της πολιτικής διαδικασίας.

Το να γίνεται από κάποιον που γράφει και στο βιογραφικό του ότι έχει τελειώσει και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης δείχνει πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος όταν η μόρφωση δεν αντιστοιχεί με ανάλογο ήθος»,καταλήγει στην αναρτησή του ο κ. Σκυλακάκης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου