Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Μητσοτάκης : Σταματήστε να παίζετε monopoly με τις ζωές και τις καταθέσεις των Ελλήνων

 


Στο Σχηματάρι, τη Θήβα και τη Λιβαδειά θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το πρόγραμμα των περιοδειών.

Σε δηλώσεις του από το Σχηματάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα «κολοσσιαία λάθη» του 2015 αλλά και στο σχέδιο «Δήμητρα» του επικίνδυνου Γιάνη Βαρουφάκη.

«Επανέρχομαι, όμως, στα διλήμματα των εκλογών και σε αυτούς οι οποίοι θέλουν να μας κυβερνήσουν μην έχοντας μάθει τίποτα απολύτως από τα κολοσσιαία λάθη τα οποία διέπραξαν το 2015. Ο κ. Βαρουφάκης, προσέξτε, γιατί αναφέρομαι σε αυτόν; Διότι αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της «προοδευτικής διακυβέρνησης» για την οποία μας μιλά ο κ. Τσίπρας. Είναι ο ίδιος ο οποίος μας είπε πριν από λίγες μέρες, με περίσσευμα αυταρέσκειας και αλαζονείας, ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ξανακλείσουν οι τράπεζες και να βγούμε από το ευρώ, θα πληρώνεστε όλοι με “Δήμητρες”». Ελπίζω να μην έχουμε καμία Δήμητρα στην παρέα μας και παρεξηγηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Λοιπόν, τους λέμε ξεκάθαρα: σταματήστε να παίζετε «Monopoly» με τις ζωές μας και με τις καταθέσεις των Ελλήνων. Αρκετά, ως εδώ αυτές οι σαχλαμάρες. Οι οποίες όμως ταυτόχρονα είναι και επικίνδυνες, διότι όλα αυτά τα σχέδια εξακολουθούν να υπάρχουν στο μυαλό τους. Πρέπει, λοιπόν, να τα εμποδίσουμε. Και πώς θα τα εμποδίσουμε; Με ισχυρή Νέα Δημοκρατία από την πρώτη Κυριακή των εκλογών», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου