Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ο Μυλωνάκης αποκαλεί Βελόπουλο εκτός από απατεώνα και αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης

 


Μυλωνάκης: Θα αποκαλύψω όλη την εγκληματική οργάνωση του Βελόπουλου - Χειρότερη της Χρυσής Αυγής.

Σοβαρότατες κατηγορίες κατά του προέδρου της  Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, εκτοξεύει ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης και βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης.

Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, αποκάλεσε εχθές τον Βελόπουλο πολιτικό απατεώνα και σήμερα λέει ότι θα αποκαλύψει ότι το κόμμα από το οποίο αποχώρησε λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά, μπορεί να εξελιχθεί χειρότερο από τη Χρυσή Αυγή. 

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε ο Αντώνης Μυλωνάκης το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε «αυτή η εγκληματική οργάνωση που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019 δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος».

Ο κύριος Μυλωνάκης συνεχίζει λέγοντας ότι «για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου