Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Ο Σύλλογος Γονέων του Αρσάκειου ζητάει και δικαίως να φύγουν οι μαθητές που έκαναν bullying

 


Αυτό που ζητάει ο σύλλογος γονέων του Αρσάκειου έπρεπε να το έχει κάνει είδη πράξη το σχολείο για να δείξει ότι διαθέτει σοβαρότητα.

Οι καταγγελίες πολλές για την υπόθεση bullying με θύμα 15χρονο μαθητή στο Αρσάκειο Ψυχικού, με τους νταήδες της τάξης,  η αλήτες για άλλους, όπως τους χαρακτηρίζουν άλλοι μαθητές, να δένουν πετονιά στον λαιμό του συμμαθητή τους για... «πλάκα», όπως οι ίδιοι είπαν.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων μαθητών του σχολείου, περιστατικά με ναρκωτικά, συμβάντα σχολικού εκφοβισμού και πειθαρχικά παραπτώματα είναι καθημερινά σε ένα απο τα υποτιθέμενα καλά σχολεία της χώρας που έκανε σε όλα τα στραβά μάτια.

Την ίδια ώρα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει ζητήσει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους μαθητές που έκαναν bullying στον 15χρονο, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος θα ζητήσει ποινικές διώξεις των υπευθύνων και των γονιών τους.

Οι αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων στο Αρσάκειο αναμένονται σήμερα Μεγάλη Τρίτη. Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί τόσο οι εμπλεκόμενοι μαθητές -οι 6 δράστες και το θύμα-, όσο και οι κηδεμόνες τους, ενώ η διοίκηση του Αρσακείου με ανακοίνωσή της έχει ενημερώσει πως βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου