Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Τζούφια αυγά που τον χαρακτηρίζουν έδωσαν σε Τσίπρα στον ναύσταθμο

 


Μετά την νέα ήττα που έπαθε ο Αλέξης Τσίπρας, στην Κέρκυρα που περνώντας μέσα από το πλήθος στο έθιμο της Ανάστασης, κανένας δεν του έδωσε σημασία ακόμα και την ώρα που έσπαγε στην στάμνα, πήγε για Πάσχα και στον ναύσταθμο, και εκεί τον περίμεναν οι στρατεύσιμοι με τζούφια αυγά για να τσουγκρίσει μαζί τους.

Αυτό μάλλον ήταν ένα μήνυμα απο τους στρατεύσιμους για να του θυμίσουν το πόσο τζούφιος είναι ο ίδιος για τα τζούφια λόγια που λέει, και γιατί έχει μουρλάνει τους Έλληνες στο ψέμα και την απάτη.

Στον ναύσταθμο Κέρκυρας βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Κυριακής του Πάσχα όπου συνομίλησε με αξιωματικούς και ναύτες με τους οποίους έσπασε και αυγά.

Ο Αλέξης Τσίπρας τσούγκρισε αβγά με τους ναυτές γνωρίζοντας τις περισσότερες φορές την «ήττα». «Με έχετε διαλύσει; Έσπασα και έναν. Τι γίνεται, τα τζούφια μου δίνετε; Δεν είναι κατάσταση αυτή;» είπε χαριτολογώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχοντας μια πικρία μέσα του για το ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και τον αντιμετωπίζουν όπως του πρέπει.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου