Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Μαζέψτε αυτόν τον Φίλη συνεχίζει να προκαλεί : Τι συζητάμε; Αν έσπασαν κάτι με μια μολότοφ;

 


Αμετανόητος και ανεύθυνος ακροαριστερός ο Νίκος Φίλης, αναπολώντας το 2008 που έσπαγαν και έκαιγαν περιουσίες και κόσμο οι συντρόφοι του, τώρα δικαιολογεί και το δολοφονικό μέσο τις μολότοφ.

Εχθές ο ανεύθυνος ακροαριστερός μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάλυψε για ακόμα μία φορά τους αντιεξουσιαστές συντρόφους του, και τα τα έβαλε και πάλι με την αστυνομία που προστάτευε περιουσίες και κόσμο από ακροαριστερούς κακοποιούς.

Ο φαιδρός ακροαριστερό βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την αστυνομία ως παρακρατική υποστηρίζοντας για πολλοστή φορά ότι προσφεύγει στη βία κατά διαδηλωτών χωρίς να προκληθεί, αδιαφορώντας για τις φωτογραφίες και τα βίντεο ντοκουμέντα που δείχνουν τους ακροαριστερούς συντρόφους του να σπάνε και να καίνε κάνοντας δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

Με τις ακροαριστερές παρωπίδες του ο Φίλης προσέφερε και πάλι κάλυψη στους ακροαριστερούς συντρόφους για τις ζημιές και τις φωτιές που έβαλαν στο Σύνταγμα την Κυριακή το μεσημέρι, στο πλαίσιο συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Και εκεί που πήγε να το σώσει καταδικάζοντας και καλά τη βία απ΄ όπου και αν προέρχεται, είπε με θράσος κλείνοντας το μάτι στους ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους του : Τι συζητάμε; Αν έσπασαν κάτι με μια μολότοφ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου