Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αυτοπροτάθηκε για πρωθυπουργός και γελάνε οι κάλπες - Εκβιάζει ξεκάθαρα


 

Τελικά δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά.

Ένας πολιτικός, που εκλέχθηκε κακός για πολλούς για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, χωρίς αν έχει παρουσία στην Ελληνική βουλή,, που δεν παραιτήθηκε απο ευρωβουλευτής γιατί θα χάσει τα 30.000€ μηνιάτικο μας ενημέρωσε ότι προτείνει για πρωθυπουργό τον εαυτό του δείχνοντας το πόσο νούμερο είναι.

Και αφού ο ίδιος είναι έτσι που είναι, και έχει γύρω του και ανάλογα με αυτόν συνεργάτες, κάποιος του είπε ότι ο άγνωστος Χ για πρωθυπουργός τον οφελεί τον έχει βάλει στο πολιτικό παιχνίδι και μπορεί να παίζει μπάλα εκβιάζοντας για να πετύχει αυτό που θέλει.

Τον ενημερώνουμε ότι όσο εμφανίζεται και τον ακούει ο κόσμος τόσο θα βουλιάζει το ΠΑΣΟΚ και οι εκλογές θα είναι καταστροφικές για το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης “εκβιάζει” ξεκάθαρα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα προκειμένου να δεχθούν τους όρους τους ώστε να στηρίξει όποιο βγεί πρώτο, και “εκβιάζει” και τους πολίτες για να του δώσουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό ώστε να στηρίξει το πρώτο κόμμα για να μην πάμε σε ακυβερνησία.

Είπε λοιπόν το νέο νούμερο της πολιτικής ζωής του τόπου, που για όσο καιρό είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει απασχολήσει αρνητικά την κοινωνία :  «Οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Μητσοτάκης και Τσίπρας λένε μεταξύ τους ότι ήταν κακοί κυβερνήτες και επικίνδυνοι. Εγώ συμφωνώ μαζί τους. Η νέα εποχή πρέπει να έχει προγραμματικές συνεργασίες και πρόσωπα που θα τις υλοποιήσουν» προσθέτοντας όμως με νόημα: «Απέναντί τους έχω ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα»

Και κατέληξε για να στηρίξει τον εκβιασμό του: «Υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη, που πρωθυπουργός είναι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος».

Κάποιος να πει του Ανδρουλάκη ότι η Ελλάδα θέλει κυβερνήτη ικανό και αυτός δεν έχει την ικανότητα του ηγέτη, εάν συμβεί τέτοιο έγκλημα θα είναι χειρότερα από ότι ήταν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ανδρουλάκης δεν έχει καταλάβει ότι στις δεύτερες κάλπες το ποσοστό που θα λάβει στις πρώτες θα συρρικνωθεί λόγω της πόλωσης αλλά και της ανάγκης των πολιτών να υπάρξει κυβέρνηση στη χώρα, και εάν δεν σοβαρευτεί βλέπει την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ να τον περνάνε μία πίσσα με πούπουλα και να τον στέλνουν μόνιμα σπίτι του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου