Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η Σβίγκου του ΣΥΡΙΖΑ σύνταξη στα 67 συμπαραστέκεται στην Γαλλία όχι σύνταξη στα 64

 


Στο Παρίσι ταξίδεψε η προκλητική γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, προκειμένου με υποκρισία να εκφράσει την συμπαράστασή της στους διαδηλωτές του Παρισιού που διαμαρτύρονται για την συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση του Μακρόν, που ανεβάζει το όριο ηλικίας από τα 62 στα 64 έτη.

Το κόμμα της Ράνιας Σβίγκου, ανέβασε το όριο στην Ελλάδα στο 67 και πήγε στην Γαλλία να διαμαρτυρηθεί που ο Μακρόν το ανεβάζει στα 64 στους Γάλλους, για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε!!!

Η Σβίγκου συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων, ενώ είχε συναντήσεις με στελέχη κομμάτων που απαρτίζουν τον αριστερό συνασπισμό NUPES, και δεν ξέρουμε αν τους είπε είμαστε μαζί της ενώ έχει τέτοιο παρελθόν.

Το ταξίδι της Ράνιας Σβίγκου δεν πέρασε απαρατήρητο από την εφημερίδα «Τα Νέα», τα οποία της υπενθύμισαν ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος νομοθετούσε συνταξιοδότηση όχι στα 6 όπως ο Μακρόν, αλλά στα 67 έτη!

«Υποθέτω πως η κυρία Σβίγκου, όταν ο “δικός τους” Κατρούγκαλος ανέβαζε, για την Ελλάδα, το όριο από τα 64 στα 67 ήταν απασχολημένη. Έβγαζε τα φρύδια της ή μάθαινε πώς δενότανε το ατσάλι», έγραψαν τα Νέα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου