Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

ΚΤΗΝΟΣ στην Κρήτη πυροβόλησε σκυλάκι που έπαιζε με παιδιά σε αυλή

 



Ένας παλιάνθρωπος, ένα ΚΤΗΝΟΣ στην Κρήτη, πυροβόλησε  τον σκύλο δύο μικρών παιδιών και μάλιστα μπροστά τους με σκοπό να τον δολοφονήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη του Ρεθύμνου και ενώ τα δύο παιδιά έπαιζαν με το κουτάβι στην αυλή του σπιτιού τους, σύμφωνα με το creta24.gr.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η «Ζωόφιλη Δράση», το ΚΤΗΝΟΣ που εργάζεται σε εταιρία δίπλα στο σπίτι της οικογένειας, πυροβόλησε στο κεφάλι τον σκύλο, ακριβώς έξω από τον μαντρότοιχο της αυλής του σπιτιού, δίπλα στα παιδιά τα οποία έντρομα άρχισαν να φωνάζουν.

Το περιστατικό δείχνει ότι αυτό το ΚΤΗΝΟΣ είναι επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της οικογένειας, ο σκύλος, που δέχτηκε τριάντα σκάγια στο κεφάλι, θα επιζήσει, ενώ σε βάρος του άνδρα που πυροβόλησε το άτυχο ζώο υπεβλήθη μήνυση και δεν γνωρίζουμε εάν έχει συλληφθεί για το κακούργημα, ώστε να οδηγηθεί σε ανακριτή.

Η ανάρτηση για τον πυροβολισμό σκύλου στην Κρήτη:

« ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΚΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΥΤΑΒΙΝΟΣ 9 ΜΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ. ΤΟ ΖΩΟ ΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΖΩΑΚΙ. Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΩΝ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ. Ο ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ Ή ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ Η ΣΦΑΙΡΑ Ή ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΕΝΩ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΠΟ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΦΟΝΙΑ».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου