Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Κούγιας κατά δημάρχου Αλίμου για τις «θεατράλε εικόνες» με το τρυπάνι

 



Όπως φαίνεται πλησιάζουν οι εκλογές και ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να επανεκλεγεί.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, καταγγέλλει καταπάτηση εκτάσεων του δήμου με τραπεζοκαθίσματα και με χώρο πάρκινγκ, και επιχειρεί να επαναφέρει στους δημότες τους χώρους, κερδίζοντας μάλιστα και ασφαλιστικά μέτρα.

Ο δήμαρχος δεν δίστασε να πάρει και τρυπάνι για να καταστρέψει μόνος του την περιουσία του αντιδίκου του επιχειρηματία.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας τον δήμαρχο με το τρυπάνι έκανε λόγο για «θεατράλε εικόνες». «Είναι ντροπή για τον δήμο και για το επίπεδο του δημάρχου και του δήμου που εκπροσωπεί», τόνισε στο Mega ο δικηγόρος.

Ο Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε ότι δήμαρχος προχωράει σε αυτές τις κινήσεις καθώς είναι φίλος του ο επιχειρηματίας διπλανού καταστήματος. «Δεν λέει την αλήθεια. Ποια είναι η αλήθεια; Η στενή του φιλία με τον ιδιοκτήτη του διπλανού καταστήματος, που έχει ακριβώς τις ίδιες υποδομές. Ο χώρος, που λέει ότι είναι καταπατημένος, ο ίδιος, εδώ και 20 χρόνια, είτε ως αντιδήμαρχος, είτε ως δημοτικός σύμβουλος σύχναζε μέχρι το χρονικό διάστημα που απέκτησε στενή φιλία με τον ιδιοκτήτη του διπλανού μαγαζιού. Εκείνο που προσπαθεί να κάνει ο δήμαρχος είναι να αποτρέψει να υπάρχει πάρκινγκ στο συγκεκριμένο μαγαζί. Προσπαθεί να κλείσει το ένα μαγαζί υπέρ του φίλου του» είπε.

Ο κ. Κούγιας κατέστησε σαφές ότι θα στραφούν εναντίον κατά των ανθρώπων αυτών, καθώς δυσφημείται η επιχείρηση. «Σε αυτή την επιχείρηση εργάζονται τουλάχιστον 100 πολίτες του Δήμου Αλίμου».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου