Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Πάλι ψέμα η Τσαπανίδου, άλλα λέει ο πρωθυπουργός παραφράζει ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ

 


Ψεύτες και λαοπλάνοι στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να πουν μία αλήθεια και προτιμούν να ξεφτιλιστού.

Ο πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις νωρίτερα στο υπουργικό συμβούλιο και είπε ξακάθαρα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη που αναλογεί στην κυβέρνηση για την τραγωδία στα Τέμπη, δεσμεύεται για μέτρα που θα εγγυώνται την ασφαλή επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου και την ολοκλήρωση του έργου της τηλεδιοίκησης το συντομότερο δυνατόν.

Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ “όλοι φταίμε. Όμως η τραγωδία έγινε μ’ εμάς στο τιμόνι της χώρας”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αμόλησε πάλι την Τσαπανίδου μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για να ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά, λέγοντας ψέματα και παραπλανώντας τον ελληνικό λαό.

Η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε την δήλωση λες και δεν άκουσε την δήλωση του πρωθυπουργού και κατασκεύασε μια δικιά της για να κάνει κριτική.

“Η συγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το «όλοι φταίνε», ούτε με ψεύτικες παραιτήσεις υπουργών που σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά υποψήφιοι”, ισχυρίζεται η Τσαπανίδου κάνοντας για ακόμα μία φορά όσοι την ακούν να εξοργίζονται για την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ και να γελάνε μαζί της.

Με λίγα λόγια η φαιδρή Τσαπανίδου γιατί δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις αλλιώς,  παραφράζει εσκεμμένα και χυδαία τόσο τη σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού, όσο και τη συνολική στάση της κυβέρνησης και του ίδιου με την ανάληψη των ευθυνών που τους αναλογούν από τις πρώτες στιγμές του δυστυχήματος και με την ειλικρινή συγγνώμη.

Και όλα αυτά την ώρα που κρύβουν τον Χρήστο Σπίρτζη για να μην του γίνουν ερωτήσεις και ακουστεί η αλήθεια, και την ώρα που ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας, δεν είπε ούτε αυτή την φορά μία συγνώμη αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Αλλά πρόκειται για τον Αλέξη Τσίπρα ένα ακροαριστερό πολιτικό απατεώνα, φαιδρό και χυδαίο, που συγνώμη δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ απο το στόμα του για κανένα λόγο.

Αναλυτικά η φαιδρή παραφρασμένη δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου που δεν έχει σχέση με την παραγματικότητα και ξεφτιλίζει τον εαυτό της και τον ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μία φορά :

“Η συγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το «όλοι φταίνε», ούτε με ψεύτικες παραιτήσεις υπουργών που σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά υποψήφιοι.

Ο κος Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι δεν έγινε προχθές πρωθυπουργός αλλά κυβερνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και ηγείται μιας παράταξης που κυβέρνησε σχεδόν τα μισά χρόνια από τη μεταπολίτευση.

Οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια απαξιώθηκαν και ξηλώθηκαν πολλές δικλείδες ασφαλείας, με βάση τις οποίες λειτουργούσαν ομαλά οι σιδηρόδρομοι τόσα χρόνια, που θα είχαν αποτρέψει το δυστύχημα.

Και, κυρίως, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ανήλθε στην εξουσία με την υπόσχεση του επιτελικού κράτους και της αριστείας και αντί αυτού κυβερνά με ρουσφέτια και αναξιοκρατία παντού.

Πόσο πειστικό είναι να επιχειρεί να μας πείσει ότι όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια τώρα, θα τα κάνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές;

Έρχονται στιγμές που η ουσία ξεπερνά την επικοινωνία και κανένας Αμερικανός επικοινωνιολόγος δεν μπορεί να τα διορθώσει”.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου