Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

45χρονος Γερμανός παιδόφιλος που εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ νάρκωνε βρέφη κακοποιώντας τα σεξουαλικά


 

Σε 14 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε σήμερα  ο Γερμανός παιδόφιλος που σόκαρε με την ειδεχθή του δράση τη Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο καθώς κακοποίησε σεξουαλικά 13 παιδιά μόλις ενός μηνός ενώ εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ.

Ο Μάρκους Ρ., 45 ετών, όπως αναφέρει δημοσίευμα της DAILY MAIL νάρκωνε βρέφη μέσα στα σπίτια τους προτού τα κακοποιήσει σεξουαλικά, σύμφωνα με το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας.

Ο διεστραμμένος παντρεμένος άνδρας και ειδικός ηλεκτρονικών υπολογιστών βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να κακοποιεί τα δύστυχα βρέφη και στη συνέχεια κοινοποιούσε το υλικό σε ιστοσελίδες που έχουν πρόσβαση παιδεραστές, στο dark web, τα τελευταία 14 χρόνια.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι χρειάστηκαν 17 ημέρες για να αντιγράψουν τα δεδομένα από τον υπολογιστή του λόγω του τεράστιου όγκου των φρικιαστικών βίντεο και εικόνων καθώς από το 2005 έως και το 2019, ο Marcus R., από το Wermelskirchen, κακοποίησε συνολικά 13 παιδιά.

Ο εισαγγελέας είπε ότι διέπραξε 124 σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων με το μικρότερο παιδί να είναι ένα κοριτσάκι μόλις ενός μηνός.

Ο Μάρκους Ρ., που εμφανιζόταν ως έμπιστος μπέιμπι σίτερ, κακοποιούσε σεξουαλικά τα βρέφη και τα μικρά παιδιά ενώ οι γονείς τους πήγαιναν στη δουλειά ή έβγαιναν έξω με φίλους. Μεταξύ αυτών που κακοποίησε το εν λόγω τέρας ήταν και οι δύο μικροί γιοι ενός αστυνομικού.

Ενδεικτική υπόθεση της ειδεχθούς του δράσης είναι αυτή οικογένειας η οποία τον προσέλαβε για να φροντίσει τα παιδιά της, τα οποία ήταν τότε ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα ο κατηγορούμενος έμενε μαζί με τα παιδιά ενώ τον επέβλεπαν.

Ο Marcus R. βρισκόταν το σπίτι της οικογένειας κάθε μήνα ενώ οι γονείς ήταν στη δουλειά.

Μόνο κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών, νάρκωνε τα αγόρια πριν τα κακοποιήσει σεξουαλικά και τα βασανίσει με σεξουαλικά παιχνίδια που είχε φέρει στην τσάντα του, γράφει η εφημερίδα Die Welt.

Κινηματογραφούσε τον εαυτό του να κακοποιεί σεξουαλικά τα νεαρά αγόρια και στη συνέχεια έστελνε τα τραγικά και άρρωστα βίντεο σε άλλους παιδεραστές, ενώ είχε το θράσος να ενθαρρύνει πατεράδες να κακοποιούν τα παιδιά τους, αναφέρει

Ο Marcus R., ο οποίος έχει περιγράψει τη συμπεριφορά του ως «αηδιαστική» κατά τη διάρκεια της δίκης του, συνελήφθη από αστυνομικούς τον Δεκέμβριο του 2021 στο σπίτι της οικογένειάς του.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου