Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Εάν ήταν άλλος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είχε ξεφτιλίσει τον Τσίπρα για το bullying και τις απειλές που του κάνει

 



Στριμωγμένος και τελειωμένος πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας, βλέπει το σωσίβιο για την πολιτική του επιβίωση Νίκο Ανδρουλάκη, να τον παίρνει χαμπάρι και να απομακρύνεται.

Επειδή όμως ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένας ακροαριστερός φαιδρός και αδίστακτος, κάνει ευθεία επίθεση σε κάθε ομιλία του στον Νίκο Ανδρουλάκη, με σκοπό να τον εκβιάσει, να τον απειλήσει να μην συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία εάν έχει σκοπό να το κάνει.

Ο ακροαριστερός Τσίπρας, τολμάει να χρησιμοποιήσει και το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου για να πιέσει και να απειλήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Το πολιτικό του μέλλον του Αλέξη Τσίπρα είναι αβέβαιο, και θα τον τελειώσουν την επομένη των εκλογών, οπότε ο αδίστακτος δεν έχει φραγμούς, απειλεί και εκβιάζει ανοικτά τον Ανδρουλάκη για να συνεργαστεί μαζί του. 

Κανένας κεντρώος δεν μπορεί να φανταστεί το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου να γίνει υποστήριγμα του πιο άθλιου ακροαριστερού κόμματος στην Ελλάδα, που έχει απαξιωθεί εντός και εκτός Ελλάδας, και έχει ένα αρχηγό αποδεδειγμένα πολιτικό απατεώνα, ψεύτη και επικίνδυνο για την χώρα.

Διαβάστε το πώς απειλεί στην Πάτρα και κάνει bullying ευθέως στον Νίκο Ανδρουλάκη ο αδίστακτος απατεώνας Αλέξης Τσίπρας :

«Στο δημόσιο διάλογο, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης, πολέμου και τοξικότητας, εμείς επιχειρούμε να μιλάμε με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με υπονοούμενα. Οι θέσεις μας στη δημόσια συζήτηση αφορούν τη πολιτική και όχι τη παραπολιτική. Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσω.

Δε θεωρούμε ότι είναι ηθικά αδιανόητο. Θεωρούμε ότι είναι πολιτικά αδιανόητο, να αφήνεται σήμερα να εννοηθεί ότι ο κος Ανδρουλάκης θα μπορούσε την επόμενη των εκλογών με Απλή Αναλογική, να συνεργαστεί με τον κο Μητσοτάκη.

Και αυτό όχι γιατί δε μπορούμε να φανταστούμε πως το θύμα των υποκλοπών σήμερα, θα μπορεί αύριο να συγκυβερνά με τον θύτη του. Αλλά γιατί δε μπορούμε να φανταστούμε πως είναι δυνατόν το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να έχει στόχο να συνεργαστεί με τη ΝΔ του κου Μητσοτάκη, του κου Βορίδη, του κου Πλέυρη, του κου Γεωργιάδη και εσχάτως και του κου Καρατζαφέρη.

Δε μπορούμε να φανταστούμε το κόμμα του Παπανδρέου αντί να είναι μέρος της αλλαγής και της προοδευτικής διακυβέρνησης να αφήνει ανοιχτό να γίνει υποστήριγμα της πιο άθλιας κυβέρνησης της δεξιάς από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Αυτό δε μπορούμε να φανταστούμε. Και ούτε πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου