Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ο Θεοδωρικάκος μήνυσε τον απόστρατο της ΕΛ.ΑΣ. και όσους κρύβονται από πίσω του

 


Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, για να καταθέσει μήνυση  στον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του και σε όσους κρύβονται απο πίσω του.

Θα τους πάω μέχρι τέλους, για την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου. Έχει λάμψει η αλήθεια, θα αποκαλυφθούν όλα. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη» είπε ο υπουργός εξερχόμενος.

Ο υπουργός τόνισε ότι η καταγγελία του συκοφάντη και όσων βρίσκονται πίσω του, είχε στόχο να τον πλήξουν ηθικά και πολιτικά και ενημέρωσε ότι μαζί με τη μήνυση κατέθεσε πόρισμα στο οποίο βεβαιώνεται από τους πέντε αστυνομικούς που είχαν διενεργήσει τυχαίο έλεγχο προ 15 μηνών, πως ουδέν μεμπτό βρέθηκε για τους ελεγχόμενους νεαρούς.

Η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, μετά την κατάθεση της μήνυσης:

«Υπέβαλα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευθέντος στις τελευταίες συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου. Η σκευωρία κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου που ήδη διεξάγεται. Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τον έλεγχο στην παρέα των τεσσάρων νεαρών, πριν από 15 μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευτείς αξιωματικός, κατέθεσαν και έχει εκδοθεί το σχετικό το σχετικό πόρισμα και δεν βρεθεί ουδέν μεμπτόν.

Το στοιχείο αυτό αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφία. Ο συκοφάντης επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά, αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Ακόμα και αυτός όμως στην κατάθεση του δεν είχε το παραμικρό να πει και ούτε καν αναφέρθηκε ουσιαστικά στο όνομα μου, άρα η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα λοιπόν προς τους σκευωρούς, σε αυτούς που οργάνωσαν και εκτελούν αυτή την σκευωρία, θα τους πάω μέχρι τέλους και τον λόγο έχει η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη. Και κάτι ακόμα με την τιμή και την υπόληψη του γιού μου και της οικογένειας μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου