Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Και όμως το ΚΚΕ «στηρίζει» τον ακροαριστερό φασισμό Πολάκη – Πολιτικού περιεχομένου η προκήρυξη

 


Τόσα χρόνια η δημοκρατία μας χαιδεύει ακροαριστερά και αριστερά, οπότε δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι όπως λέει και ο λαός μας.

Κάποιοι σοβαροί θα περίμεναν το ΚΚΕ να καταδικάσει τον ακροαριστερό φασισμό και την προκήρυξη που παραπέμπει σε τρομοκρατικές οργανώσεις στοχοποιώντας πρόσωπα, αλλά αντίθετα στηρίζει προκλητικά τον ακροαριστερό φασισμό.

Το ΚΚΕ αφήνει να εννοηθεί ότι ο Παύλος Πολάκης αποτελεί το άλλοθι του δικομματισμού. Όπως αναφέρει «Είναι πολύ βολική μία αντιπαράθεση που εντοπίζει το ”βαθύ κράτος” σε κάποιους δημοσιογράφους και δικαστικούς κι όχι σε όσους έχουν τα ”κλειδιά” της οικονομίας».

Οι φαιδροί του ΚΚΕ προκλητικά επιρρίπτουν και ευθύνες στην Εισαγγελία η οποία διέταξε διενέργεια έρευνας για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη : «η εισαγγελική εντολή για προκαταρκτική εξέταση με αφορμή μια ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου, ανεξάρτητα από τη συμφωνία ή διαφωνία με αυτήν, είναι ενέργεια απαράδεκτη που ανοίγει πολύ επικίνδυνους δρόμους»

Αναλυτικά η προκλητική ανακοίνωση του ΚΚΕ που στηρίζει τον ακροαριστερό φασισμό :

«Είναι πολύ βολική μία αντιπαράθεση που εντοπίζει το ”βαθύ κράτος” σε κάποιους δημοσιογράφους και δικαστικούς κι όχι σε όσους έχουν τα ”κλειδιά” της οικονομίας, με βάση τα οποία ελέγχουν και παρεμβαίνουν στους μηχανισμούς του κράτους, στα ΜΜΕ, στις κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα για τα δικά τους συμφέροντα. Και φυσικά με αυτόν τον τρόπο να μένουν στο απυρόβλητο οι κοινές αντιλαϊκές δεσμεύσεις των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απέναντι σε όλους αυτούς.

Σε κάθε περίπτωση – και με δεδομένες τις πολιτικές διάφορες του ΚΚΕ με τον συγκεκριμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά – η εισαγγελική εντολή για προκαταρκτική εξέταση με αφορμή μια ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου, ανεξάρτητα από τη συμφωνία ή διαφωνία με αυτήν, είναι ενέργεια απαράδεκτη που ανοίγει πολύ επικίνδυνους δρόμους».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου