Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Ούτε λέξη από Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ για τις προγραφές Πολάκη

 


Δεν βρήκε ούτε μία λέξη ο προκλητικός Αλέξης Τσίπρας για να καταδικάσει τον ακροαριστερό φασίστα και βουλευτή του Παύλο Πολάλη.

Στην επίσημη ανακοίνωση της  Κουμουνδούρου ως λόγοι παραπομπής αναφέρονται διαδικαστικά ζητήματα χωρίς προκλητικά να γίνεται ανοιχτή και σαφής αναφορά και καταδίκη της ανάρτησης Πολάκη και του περιεχομένου αυτής. Δηλαδή των προγραφών κατά δικαστών, δημοσιογράφων, τραπεζιτών και δημοσίων λειτουργών που συνοδεύονται από ονόματα και φωτογραφίες, αυτό δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εάν τους είχε ρωτήσει πρώτα ο Πολάκης, θα μπορούσε να ανεβάσει την ακροαριστερή φασιστική προκήρυξη, δεν το έκανε όμως και τους τσάντισε.

Για να μην έχει στα ψηφοδέλτια του ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα καταδικασμένο τον Νίκο Παππά που ο Τσίπρας τρέμει να διαγράψει, και ένα στιγματισμένο ακροαριστερό φασίστα που προκαλεί συνέχεια, αποφασίζει να διαγράψει και να θέση εκτός ψηφοδελτίων τον δεύτερο, επειδή όμως δεν ακολουθεί την γραμμή του κόμματος να κρύβει δηλαδή την ακροαριστερίλα του, και όχι για την προκήρυξη που ανέβασε.

Η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση :

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει διάφορα διαδικαστικά και επικοινωνιακά, σχετικά με τη ζημιά που υφίσταται, δεν βρίσκει όμως να πει ούτε μία κουβέντα για τις προγραφές και για την ουσία όσων απαράδεκτων είπε ο κ. Πολάκης. Οι επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης άλλωστε δεν ήταν κάποια παρέκκλιση του κ. Πολάκη, αλλά η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομόφωνη απόφαση για τον κ. Παππά. Καταφανώς οι επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης και κατά δημοσιογράφων είναι η επίσημη γραμμή του κ.Τσίπρα, την οποία ο κ. Πολάκης εκφράζει με πολύ πιο χοντροκομμένο τρόπο.

Πραγματική καταδίκη των απόψεων του κ. Πολάκη δεν αποτελεί μόνο η αυτονόητη διαγραφή του, αλλά και η ανοικτή καταγγελία των απόψεων που εξέφρασε. Απαιτούμε εκτός από την διαγραφή του κυρίου Πολάκη, την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ του καταδικασμένου για παράβαση καθήκοντος κ.Παππά. Μόνο η διαγραφή του κ. Πολάκη δεν αρκεί».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου