Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Ψάχνουν τον 28χρονο Ρομά κακοποιό που πυροβόλησε το 5χρονο κοριτσάκι

 



Δεν είναι η πρώτη φορά που Ρομά χρησιμοποιούν όπλα και ρίχνουν ανεξέλεγκτες σφαίρες.

Οι Ρομά είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια των πολιτών, και το 80% είναι παραβατικοί και σκληροί κακοποιοί.

Άφαντος παραμένει ένας 28χρονο Ρομά, φερόμενος ως δράστης των πυροβολισμών στο Ζεφύρι που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 5χρονου κοριτσιού.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι που κατοικούν πολύ Ρομά κακοποιοί. 

Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο πατέρας του 28χρονου στον οποίο άνηκε το όπλο, την ώρα που οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα ίχνη του δράστη ο οποίος αμέσως μετά το συμβάν εξαφανίστηκε και σίγουρα ψάχνει να κρυφτεί σε άλλο καταυλισμό.

Το νέο συμβάν με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά της 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο 28χρονος άρχισε να πυροβολεί κατά του σπιτιού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Το μικρό κορίτσι έπαιζε λίγα μέτρα πιο πέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί χτύπημα από σφαίρα στο μηρό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν αφορά δύο οικογένειες Ρομά που έχουν μεταξύ τους διαφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Το 5χρονο κοριτσάκι ανήκει σε μία από τις δύο αυτές οικογένειες. Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες.

Το παιδί 5χρονο κορίτσι μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου