Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

«Ο Τσίπρας υποσχέθηκε στον Ράμμο την προεδρία της Δημοκρατίας»

 


Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου tomanifesto.gr , που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», δίνουν και παίρνουν τα σενάρια και οι φήμες για το πολιτικό(;) μέλλον του διορισμένου επικεφαλής της ΑΔΑΕ.  

Μετά τις πληροφορίες που θέλουν την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να «πετάει τη σκούφια της» στο ενδεχόμενο να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος ο Χρ. Ράμμος, σήμερα η εφημερίδα «Καρφί» γράφει ότι ο Τσίπρας «υποσχέθηκε την προεδρία της Δημοκρατίας» στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ.

Δεν γνωρίζουμε αν πράγματι ο Τσίπρας του υποσχέθηκε κάτι τέτοιο, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε και γνωρίζει καλά κι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει: πρώτον να δεχτεί ο Ράμμος και δεύτερον να είναι αυτός πρωθυπουργός του χρόνου τέτοια εποχή που θα γίνει η εκλογή νέου προέδρου δημοκρατίας.

Για το δεύτερο πάντως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ότι θα να είναι ξανά στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκτός αν τεθεί θέμα παραίτησής του μετά από την ήττα του στις επικείμενες εκλογές.

Τελικά όσο πάει γίνεται και καλύτερο το σήριαλ με το μέλλον του κ. Ράμμου, που κάποιοι τον εμφανίζουν ως  «εκλεκτό» του ΣΥΡΙΖΑ για «διάφορες θέσεις».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου