Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Θράσος Παπαγγελόπουλου κατά εισαγγελέων μιλάει για πολιτική δίωξη αυτός που πίεσε για πολιτικές διώξεις αντιπάλων

 



Ποιος θα ξεχάσει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να βγαίνει έξω από το Μαξίμου, αφού είχε στήσει τις κατηγορίες πολιτικών αντιπάλων του Τσίπρα, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τους κουκουλοφόρους μάρτυρες, που ο ένας από αυτούς βρίσκεται σήμερα στην φυλακή κατηγορούμενος για απάτες να χαρακτηρίζει την Novartis «ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους».

Αυτός λοιπόν ο Παπαγγελόπουλος κατηγορεί τους εισαγγελείς που ΄κατέθεσαν στο Ειδικό Δικαστήριο αναφορικά με πιέσεις που δέχθηκαν από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, ότι ψεύδονται, και μίλησε στην απολογία του για “πολιτική δίωξη” σε βάρος του, και κατά την άποψή του και μόνο διώχθηκε και ο ίδιος από την κυβέρνηση αλλά και από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.

Ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως οι τρεις εισαγγελείς «ψεύδονται ασύστολα. Και οι τρεις έχουν τελέσει αξιόποινες πράξεις για τις οποίες δεν έχουν ελεγχθεί. Δεν αρκέστηκαν στα ψεύδη τους. Σπίλωσαν εκτός από εμένα και την κυρία Τουλουπάκη, και άλλους, όποιον βρέθηκε στο δρόμο τους».

Αυτός λοιπόν που διέσυρε με τις κατηγορίες και με απατεώνες μάρτυρες 10 πολιτικούς αντιπάλους του Αλέξη Τσίπρα, με εντολή του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε πως «το τεκμήριο της αθωότητάς μου έχει παραβιαστεί πολλές φορές».

Και συνέχισε με θράσος προκαλώντας τους πάντες, ακόμα και την δικαιοσύνη λέγοντας ότι «πολύ φοβάμαι ότι την τύχη μου θα έχουν και ο κ. Χρήστος Ράμμος αλλά και ο κ. Κώστας Μενουδάκος. Αν μπορέσουν, θα τους οδηγήσουν και αυτούς στο εδώλιο. Η μέθοδος είναι πάγια, γνωστή και δοκιμασμένη. Σπιλώνουν συνειδήσεις ξεδιάντροπα. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η συγκάλυψη των μεγάλων σκανδάλων».

Και δήλωσε, αφού έχει σπιλώσει πολιτικούς αντιπάλους του Αλέξη Τσίπρα ότι «οδηγήθηκα από μεθοδεύσεις πολιτικών που θέλησαν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους για άλλα φρικτά σκάνδαλα. Παρ’ όλα όσα έχω υποστεί, είναι τιμή μου και καμάρι μου που με έστειλαν στο εδώλιο. Ένα μικρό, σάπιο μέρος του πολιτικού συστήματος, προσπάθησαν να με εξουδετερώσουν. Λίστα Λαγκάρντ, λίστα Μπόργιανς και υπόθεση Βγενόπουλου. Τα ψέματα είναι ασύστολα, ξεδιάντροπα παρανοϊκά».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου