Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Συνεχίζει το φαιδρό ψεκασμένο αφήγημα για δήθεν εκβιασμό Ανδρουλάκη ο Τσίπρας εξοργίζοντας το ΠΑΣΟΚ

 



Η συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα, δείχνει το πώς λειτουργεί ο ίδιος, και το πόσο εύκολο έχει τον εκβιασμό, για να πετύχει τους βρώμικους σκοπούς του.

Αλλά επειδή δεν είναι ευτυχώς όλοι στην πολιτική ζωή του τόπου Τσίπρες, τα φαιδρά αφηγήματα που εκτοξεύει μόνο εξοργίζουν προκαλούν και απέχθεια για τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας.

Ο φαιδρός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας έτοιμο το νέο αφήγημα, είπε πώς είναι προφανές ότι υπάρχει απόπειρα εκβιασμού εις βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη, απατώντας σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε στη συνέντευξη Τύπου σώου μετά τις σφαλιάρες που παραχώρησε στο Ζάππειο.

Το αφήγημα ήταν έτοιμο και φάνηκε από την τοποθέτηση της Πόπης Τσαπανίδου που ξεφτιλίστηκε, αφήνοντας βαρείς υπαινιγμούς εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη, για τον οποίο παρουσίασε μια σκοτεινή ψεκασμένη Συριζαίικη θεωρία: αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεργαστεί τελικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον σχηματισμό κυβέρνησης, αυτό θα μπορούσε να είναι προϊόν εκβιασμού, από τις υποκλοπές. 

Η τοποθέτηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και του εκπροσώπου του, Δημήτρη Μάντζου, που αποκάλεσε την Πόπη Τσαπανίδου «συνωμοσιολόγο» και τα σενάρια αυτά «ψεκασμένα» και έχει δίκιο γιατί γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο νέο σώου, επανέλαβε τα περί εκβιασμών στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Εμείς δεν θεωρούμε κανέναν εκβιαζόμενο, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε που τον παρακολουθούσαν για να είναι το κόμμα του σε ομηρία και να είναι ο ίδιος και το κόμμα του υπό εκβιασμό. Το αν θα εκβιαστεί κανείς έχει να κάνει με τις αντοχές και τον χαρακτήρα του. Είναι προφανές ότι υπάρχει απόπειρα εκβιασμού».

«Εδώ είναι προφανές ότι υπάρχει απόπειρα εκβιασμού. Θυμάστε τις αρχικές δικαιολογίες. Έκαναν διαρροές ότι είναι κατάσκοπος των Ουκρανών και των Κινέζων. Τέτοια παραμύθια έλεγαν. Πού βρίσκονται αυτές οι πληροφορίες των συνδιαλέξεων; Σε ποιων τα χέρια βρίσκεται; Αν κάποιοι θεωρούν ότι αυτό δεν είναι σημαντικό ζήτημα, αν κάποιοι συμβιβάζονται με την ιδέα να παρακολουθούνται, εμείς θεωρούμε ότι είναι μείζον ζήτημα» είπε ο φαιδρός πολιτικός απατεώνας εξοργίζοντας περισσότερο το ΠΑΣΟΚ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου