Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Γελάει ο κόσμος με τις περιοδείες Τσίπρα - Στήνει δήθεν "αγανακτισμένους" και τους παίρνει μαζί

 



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ, βάζει στημένους να κάνουν τους περαστικούς αγανακτισμένους με την κυβέρνηση, η τους λατρεύουμε Τσίπρα, μισούμε Μητσοτάκη.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει πολίτης που θα πάει να ακούσει στα σοβαρά τον Αλέξη Τσίπρα, η θα του μιλήσει αγανακτισμένος κατά της κυβέρνησης, και επειδή οι οπαδοί Τσίπρα είναι συνήθως Πακιστανοί και Ρομά, αναγνωρίζονται εύκολα, οπότε χρησιμοποιούν νεολαίους του κόμματος, αλλά και εκεί φαίνεται ότι δεν υπάρχει ενθουσιασμός να ακολουθήσουν τον Τσίπρα οπότε πάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Οι μεταφερόμενοι οπαδοί που το παίζουν αγανακτισμένοι, φέρνουν μόνο γέλια στους πολίτες και κάνουν μεγαλύτερη ξεφτίλα τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.



Η περιοδεία του Τσίπρα στον Κορυδαλλό, με μεταφερόμενους οπαδούς που «έπαιζαν» τους αγανακτισμένους με την κυβέρνηση και το Μητσοτάκη, έδειξε για ακόμα μία φορά πώς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ίχνος ηθικής και ντροπής.

Το σκηνικό ήταν στημένο και είχε ώς εξής : Ο Τσίπρας συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και τα ίδια πρόσωπα που πάνε και σε άλλες περιοδείες του Τσίπρα και κάνουν τους περαστικούς που διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης.

Το μεγαλύτερο γέλιο είναι η μούρη του Αλέξη Τσίπρα που ακούει τους στημένους δήθεν αγανακτισμένους και συμφωνεί μαζί τους λέγοντας στο τέλος την ατάκα που λέει το σενάριο «τα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία στα οποία ο ελληνικός λαός θα είναι βουτηγμένος στο βούρκο της αδικίας, των ανισοτήτων, της εκμετάλλευσης και της διαφθοράς».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου