Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Επίθεση ακροαριστερών συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του βουλευτή Σιμόπουλου


 

Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, οι αντιεξουσιαστές είναι ακροαριστεροί συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και επομένως όλοι αυτοί οι ακροαριστεροί κακοποιοί είναι σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα που προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να το κρύψει.

«Η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι» δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος, μετά την επίθεση με μπογιές από ομάδα αεντιεξουσιαστών στο σπίτι του.

Η επίθεση σημειώθηκε, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σιμόπουλος σημειώνει: «Πρωί-πρωί σήμερα, αντί για κάλαντα, δέχθηκα «Χριστουγεννιάτικη» επίσκεψη με μπογιές, στο σπίτι μου μάλιστα, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την ευθύνη με μία προκήρυξη-επίθεση στο κράτος δικαίου. Η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι».

Ανακοίνωση για την επίθεση στην οικία του Στράτου Σιμόπουλου εξέδωσε και το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων κατά βουλευτών, στελεχών και οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Σήμερα, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, σειρά είχε το σπίτι του Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου. Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Κανείς δεν τρομοκρατείται» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου