Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Ο ΕΛΤΑ courier Νέας Σμύρνης δυσφημεί όλο τον ΕΛΤΑ - Κατεβάζει το τηλέφωνο δεν εξυπηρετεί

 


Οι εταιρίες κούριερ μετά την κρίση και το μπάχαλο που δημιουργήθηκε, έχουν αρχίσει να εξυπηρετούν και να συνομιλούν με τους πελάτες των δεμάτων, αντίθετα με ορισμένα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ courier η αδιαφορία τους δυσφημεί όλο τον κλάδο των courier και τον ΕΛΤΑ.

Ένα από τις κραυγαλέες περιπτώσεις αντιεπαγγελματισμού και αδιαφορίας για τον πελάτη είναι το υποκατάστημα ΕΛΤΑ courier της Νέας Σμύρνης - Παλαιού Φαλήρου, που δεν σηκώνει τηλέφωνο να εξυπηρετήσει, αντίθετα οι υπάλληλοι το κατεβάζουν για να δείχνει κατειλημμένο.

Είναι τέτοια η αναίδεια τους που οι πελάτες στέλνουν τα προφίλ των τηλεφώνων τους που έχουν καταγραμμένες σε μία ημέρα 140 και 180 κλήσεις που έδειχναν κατειλημμένες. Πελάτης που έκανε την καταγγελία πήγε επί τόπου στο κατάστημα στου ΕΛΤΑ courier στην Αγίας Σοφίας στην Νέα Σμύρνη και είδα ότι το τηλέφωνο ήταν κατεβασμένο.

Η άθλια συμπεριφορά του συγκεκριμένου υποκαταστήματος στους πελάτες είναι καθημερινή και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί κανένας με τον αριθμό αποστολής ώστε να γνωρίζει πότε θα του έρθει το δέμα.

Το δε κόλπο όταν κάνεις αναζήτηση αποστολής δείχνει ότι το δέμα είναι στο κατάστημα και θα γίνει παραλαβή απο το κατάστημα χωρίς να έχει συνεννοηθεί κανένας με τον πελάτη, με αποτέλεσμα να χάνει και το δέμα επιστρέφοντας το ο ΕΛΤΑ πίσω.

Ελπίζουμε αυτή την κατάσταση να την λάβει σοβαρά ο ΕΛΤΑ και να δώσει ένα τέλος σε τέτοια φαινόμενα στα υποκαταστήματα του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου