Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Άμεση δικαστική διερεύνηση για υποκλοπές - Πολιτικοί - Δημοσιογράφοι - Ιδιώτες που εμπλέκονται φυλακή

 


Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από τους πολίτες, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βαξεβάνης και δεν ξέρω ποιος άλλος έχει δεν έχει παράνομες συνομιλίες στην κατοχή του χωρίς να τις παραδίδει στην δικαιοσύνη.

Η ιστορία στήθηκε, και σηκώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να πλήξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Δύο τινά συμβαίνουν σε αυτή την ιστορία, η από πίσω υπάρχει κύκλωμα ΣΥΡΙΖΑ με πράκτορες και ιδιώτες που παρακολουθούν μήνες την κυβέρνηση οπότε τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας, η όλα αυτά είναι φαιδρά και τίθεται θέμα ποινικών ευθυνών όσων διακινούν και δημοσιεύουν λίστες.

Η μεγάλη προεκλογική επένδυση του Αλέξη Τσίπρα για να κλείσει την ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις, με τις υποκλοπές δείχνει σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορώντας για τις ποινικές ευθύνες όλων και κυρίως του ίδιου του Τσίπρα που σηκώνει την σημαία. 

Διακινούν τόσο εύκολα λίστες με ονόματα που το 95% είναι κυβερνητικά στελέχη, και δεν τους νοιάζουν οι επιπτώσεις, και καλά κάνουν αφού εκτός απο την Γεορβασίλη κανένας άλλος δεν έχει κάνει μήνυση επειδή δήθεν τον παρακολουθούσαν, η όντως τον παρακολουθούσαν ιδιώτες και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο Τσίπρας είναι υπόλογος και για πρακτορικές μεθόδους, και για ποινικές ευθύνες, αφήνει ο φαιδρός να εννοηθεί ότι «γνωρίζει πολλά» και θα είναι εκείνος που θα αποφασίζει για τη ροή και κυρίως για την κατεύθυνση των αποκαλύψεων.

Οι μόνοι που μπορούν αποφασιστικά να ξεκαθαρίσουν το πεδίο πριν τις εκλογές και να οδηγήσουν όσους πρέπει κατηγορούμενους για κακουργήματα στην δικαιοσύνη είναι οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Η υπόθεση βρωμάει ΣΥΡΙΖΑ και επιβάλλεται για να δημοσιοποιείται οτιδήποτε να καταθέτουν και στοιχεία, εάν δεν κατατεθούν στοιχεία πρέπει ο υπεύθυνος να συλληφθεί, όπως θα πρέπει να γίνει άμεσα κλήση και όσων φαίνονται ότι παρακολουθούνταν. Αυτό επιτάσσει ο ελληνικός λαός για να ξεβρωμίσουμε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου