Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Μόνο η Τουρκία και ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρας αντέδρασαν για την στάση Δένδια στην Λιβύη

 


Επικίνδυνοι, ανθέλληνες στον ΣΥΡΙΖΑ, αντιμετωπίζουν με ελαφρότητα  τα σοβαρά εθνικά θέματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σταθερά και ανθελληνικά για να μην στεναχωρήσει τον Ερντογάν, αναφερόμενος στο προχθεσινό επεισόδιο στη Λιβύη και την άρνηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, να προσγειωθεί στην Τρίπολη, είπε εάν είναι δυνατόν: «Οποιαδήποτε περιθώρια διείσδυσής μας στη χώρα αυτή εξαφανίστηκαν χθες με μια ερασιτεχνικά προετοιμασμένη επίσκεψη».

Δεν είναι απλά ντροπή του αυτή η δήλωση, δείχνοντας ότι δεν κατάλαβε τι έγινε στην Λιβύη, που εάν ήταν κάποιος σοβαρός πολιτικός θα το επικροτούσε, είναι και επικίνδυνος για την χώρα, γιατί η ανευθυνότητα του αυτή βγαίνει και εκτός Ελλάδας.

Προσπάθησε στην βουλή να κάνει ότι γνωρίζει απο εθνικά θέματα και είναι και αυτός καλός διπλωμάτης όπως ο Μητσοτάκης, και αντί να δώσει μέτρο σύγκρισης ξεφτιλίστηκε και έδειξε ακόμα μία φορά πόσο ανθέλληνας και ανεπαρκής είναι.

Είπε ο απαράδεκτος πολιτικός απατεώνας χωρίς ίχνος σοβαρότητας «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Στο παραλήρημα του διχασμού δεν θα τον ακολουθήσουμε τον κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Η αγάπη για την πατρίδα δεν ήταν ποτέ και δεν είναι και σήμερα προνόμιο καμίας παράταξης».

«Ας αφήσουν, λοιπόν, τα παιχνίδια του διχασμού και τις επιθέσεις εθνικοφροσύνης στην Αριστερά και τη δημοκρατική παράταξη. Και ας γνωρίζουν ότι σήμερα η ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις είναι ισχυρή και αδιαπέραστη», κατέληξε χωρίς ίχνος ντροπής για όσα λέει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου