Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας αγνοώντας Μαντζουράνη - Φωτίου συνεχίζει να ξεφτιλίζεται δείχνοντας ενοχή.

 


Αυτή την εβδομάδα έφαγε τα χαστούκια του ο Αλέξης Τσίπρας και έδειξε στους πολίτες για ακόμα μία φορά. πόσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας είναι, ανθέλληνας και επικίνδυνος για την Ελλάδα.

Μαντζουράνης, Φωτίου και η στημένη ανθελληνική προσπάθεια Τουρκίας και ΣΥΡΙΖΑ με τους 38 μετανάστες στον Έβρο, δεν ήταν ικανές να ντροπιάσουν τον Αλέξη Τσίπρα που δείχνει να μην καταλαβαίνει απο ξεφτίλα όσο μεγάλη και εάν είναι.

Αυτό το θράσος το έχει δικαίως, γιατί απλά τόσα χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας, κρύβεται πίσω από κάθε σκάνδαλο, απο κάθε ψέμα, από κάθε στημένη απάτη, από κάθε ανθελληνική στάση και δεν τον τιμωρεί κανένας, οπότε συνεχίζει την δράση του.

Τόσο κόπο, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας για να προσπαθήσει πάλι να εκθέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση δεν θα του το χαλάσει ο Μαντζουράνης και η Φωτίου λέγοντας την αλήθεια.

Ο με αποδεικτικά στοιχεία πλέον "χρήσιμος ηλίθιος", με λίγα λόγια μπροστινός συμφερόντων εγχώριων που δεν "έφαγαν" και εξωτερικών που δεν τους βγαίνει με κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεχίζει να φωνάζει για παρακολουθήσεις.

Καμία απάντηση στα μεγάλα ερωτήματα που προέκυψαν στην υπόθεση των υποκλοπών από τις δηλώσεις της Θεανούς Φωτίου και του Γιάννη Μαντζουράνη δεν έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του προς την Κ.Ο. του κόμματος του, σαν μην άκουσε τίποτα, για τον Τσίπρα είναι και τι έγινε εγώ θα συνεχίσω το αφήγημα και ας αποκαλύφθηκε.

Ο φαιδρός και χυδαίος Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παίζοντας ξανά το ρόλο του υπερασπιστή της Δημοκρατίας, την οποία χαρακτήρισε «Δημοκρατία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και δεν ντρέπεται που το λέει.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με θράσος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «επιχείρησε να στήσει ένα καθεστώς που υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον» και υποστήριξε ότι «οι παρακολουθήσεις δεν είναι για τον κύριο Μητσοτάκη ένα ατύχημα. Είναι μέθοδος διακυβέρνησης». Και το λέει αυτός που παρακολουθούσε αποδεδειγμένα με επώνυμες καταγγελίες τα ίδια του στα στελέχη, και δεν τα λένε στημένη κουκουλοφόροι μάρτυρες και χωρίς στοιχεία.

Έχει ντραπεί και η ντροπή με τον Αλέξη Τσίπρα!!


 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου