Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλούσε με την 12χρονη για ραντεβού και πάσαρε το τηλέφωνο και σε άλλους 3 συντρόφους

 


Η άθλια επίθεση απο τον ΣΥΡΙΖΑ κατά της Νέας Δημοκρατίας επειδή ο παιδεραστής Μίχος ήταν μέλος του κόμματος, γύρισε επάνω του δείχνοντας πόσο φαιδρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τη διαγραφή κομματικού μέλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο φέρεται να είχε επικοινωνία μέσω ψηφιακής εφαρμογής με την 12χρονη στον Κολωνό προχώρησε η Κουμουνδούρου.

Ο Χρήστος Σπίρτζης γνωστός ψεύτης και ανήθικος, είπε ψέματα ότι τηλεφώνησε με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, και γνωστοποιήθηκε προς την Κουμουνδούρου ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο και μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ ότι συνομίλησε με το άτυχο κορίτσι μέσω ψηφιακής εφαρμογής.

Κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδουν ότι μίλησαν με τον φαιδρό Χρήστο Σπίρτζη λέγοντας ότι:  Ο Υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για ενεργότατο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από την Αθήνα, ηλικίας περίπου 54-55 ετών, ο οποίος μάλιστα είχε θέσει και υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, εμφανίζοντας κομματικές φιλοδοξίες, αλλά δεν εξελέγη στο ανώτατο κομματικό όργανο.

Το μέλος τους ΣΥΡΙΖΑ, μιλούσε τηλεφωνικά με την 12χρονη και μάλιστα είχε δώσει το τηλέφωνο για να μιλήσουν μαζί με την ανήλικη και άλλοι τρείς σύντροφοι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου