Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ανδρουλάκης απέδειξε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι είναι η ντροπή του ΠΑΣΟΚ και εθνικά επιζήμιος

 


Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει την ξεφτίλα, διαβάλλοντας την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Αντί να δείξει σοβαρότητα στον Ελληνικό λαό, προτίμησε να παίζει την Μάρθα Βούρτση σε Ελλάδα και Ευρώπη συμμαχώντας μάλιστα με τον απαξιωμένο πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα, και μετά τις αποκαλύψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και άρχοντα των υποκλοπών.

Δεν θα αναφέρουμε όλη την ομιλία της Μάρθας Βούρτση, που δεν είχε το σθένος και τα παντελόνια να πάει να ενημερωθεί από την ΕΥΠ, και να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν, θα σταθούμε σε ένα κατάπτυστο σημείο που δείχνει και την φαιδρότητα Ανδρουλάκη.

Τόσα χρόνια τα ορφανά του Στάλιν, οι ακροαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να διαβάλλουν την χώρα μας στην Ευρωβουλή λέγοντας χυδαία ψέματα, και στήνοντας προβοκάτσιες κατά της χώρας και της ελληνικής κυβέρνησης, για δήθεν νεκρά παιδιά, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Τουρκίας.

Τώρα έχουμε ακόμα ένα φαιδρό πολιτικό, τον Νίκο Ανδρουλάκη που παίζει το ίδιο παιχνίδι όπως οι ακροαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, συγκρίνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον δικτάτορα Πούτιν και τον καθεστωτικό Ερντογάν.

Ο χυδαίος και φαιδρός Ανδρουλάκης, χαρακτηρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό Ερντογάν και Πούτιν, αυτόν που κρατάει την Ελλάδα ψηλά και την προστατεύει από αυτούς τους δύο επικίνδυνους, και από τους εσωτερικούς συμμάχους τους, τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως φαίνεται και από τον ίδιο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Τι είπε λοιπόν μέσα σε άλλα στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνοντας το πόσο επιπόλαιος και εθνικά επιζήμιος είναι για την Ελλάδα μας : Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη. Αυταρχικοί ηγέτες υπονομεύουν ευθέως, όπως ο Πούτιν και ο Ερντογάν, το κοινό μας μέλλον και τη φιλελεύθερη δημοκρατία και κάποιοι δυστυχώς ενώ τους καταδικάζουν μιμούνται πρακτικές τους, όπως ο έλεγχος των μέσων ενημέρωσης, η παγίδευση των πολιτικών αντιπάλων και η εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης δεν έχουν θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό δεν είναι ευρωπαϊκός τρόπος ζωής. Αυτό δεν είναι κράτος δικαίου.

Αφήνουμε τον Νίκο Ανδρουλάκη στην κρίση σας!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου