Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Πρόεδρος Αρείου Πάγου: Παράδειγμα προς μίμηση οι παραιτηθέντες δικαστές που δεν ανταποκρίνονταν στα καθήκοντά τους

 



Συγχαρητήρια στους δικαστές που παραιτήθηκαν απηύθυνε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου.

Με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους 2022-2023, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου, απηύθυνε ευχές προς τους 2.625 δικαστές της χώρας και παράλληλα συγχαίρει όσους δικαστές ευαισθητοποιήθηκαν, όταν αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, και ζήτησαν οι ίδιοι την οριστική παύση από το δικαστικό σώμα.

Γεωργίου: «Παράδειγμα προς μίμηση όσοι δικαστές παραιτήθηκαν»

Παράλληλα, η κυρία Γεωργίου επισημαίνει ότι οι έως τώρα παραιτηθέντες δικαστές λόγω αδυναμίας να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους «πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση».

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργίου καταλήγει στο χαιρετισμό της: «Τέλος, θέλω να συγχαρώ τις συναδέλφους που ευαισθητοποιήθηκαν, όταν αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν τη δυνατότητα για αντικειμενικούς ή υποκειμενικούς λόγους ν' ανταποκριθούν στην άρτια άσκηση του λειτουργήματός τους και ζήτησαν την οριστική τους παύση, προκειμένου να διορισθούν στο Δημόσιο. Πρέπει ν' αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση! Συνάδελφοι είμαι δίπλα σας και όχι απέναντι! Με δεδομένη την εκτίμησή μου στον καθένα από εσάς!».


Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου