Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Οι πολίτες λένε σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δεν μας ενδιαφέρουν οι υποκλοπές και βλέπουν Μητσοτάκη να παλεύει μόνος του με Ερντογάν


 

Τσίπρας - Ανδρουλάκης έδειξαν ότι είναι ένα δίδυμο χωρίς ίχνος σοβαρότητας, και αυτό το μετράει πάρα πολύ ο Ελληνικός λαός κρατώντας πρώτη στις δημοσκοπήσεις την Νέα Δημοκρατία, και μακράν πρώτο σε προτίμηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός.

Τον Αλέξη Τσίπρα οι πολίτες τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι είναι εθισμένος στο ψέμα και την απάτη, δεν περίμεναν να αλλάξει. Αυτό όμως που περίμεναν ήταν να δουν επιτέλους μια σοβαρή αντιπολίτευση με την εκλογή Ανδρουλάκη, αλλά τους βγήκε ακατάλληλος για αρχηγός με αδυναμία στην Μάρθα Βούρτση.

Σε καμία δημοσκόπηση δεν παίζουν οι υποκλοπές πρώτο θέμα, και αντί να ακούσουν τους πολίτες, ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν σε αυτή την αντιπολιτευτική τακτική, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις κατά του Αλέξη Τσίπρα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορούν ευθέως για άρχοντα των υποκλοπών.

Η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών αποτελεί μεν σημαντικό θέμα για τους πολίτες, ωστόσο δεν καταγράφεται ούτε στις προτεραιότητές τους ούτε στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Μέχρι και στην δημοσκόπηση της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών το θέμα των υποκλοπών ήταν τρίτο από το τέλος, με μόλις 7% στην αξιολόγηση που έκαναν οι πολίτες, με πρώτο την ακρίβεια με 59%, τα εθνικά θέματα με 32%, τους χαμηλούς μισθούς με 32%, τη διαφθορά με 26%, το μεταναστευτικό με 26%, την εγκληματικότητα με 17% και την Υγεία με 13%.

Κανένας δεν κερδίζει με αυτή την αντιπολιτευτική τακτική, αντίθετα χάνει ο Ανδρουλάκης προσωπικά που απαξιώνεται από τους πολίτες.

Η ακρίβεια και ή έντονη επίθεση της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας, είναι οι μεγάλες αγωνίες των περισσοτέρων Ελλήνων και οι πολίτες βλέπουν τον πρόεδρο της Ν.Δ. και πρωθυπουργό να "πολεμά" διπλωματικά μόνος του την Τουρκία και τον Ερντογάν, χωρίς καμία στήριξη από την αντιπολίτευση.

Ο Ερντογάν βρίζει, επιτίθεται, απειλεί, συκοφαντεί καθημερινά την Ελλάδα, μεγάλες δυνάμεις όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία ασχολούνται μαζί του σε επίπεδο αρχηγού κράτους, και στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει δηλώσεις ο Κατρούγκαλος, πουθενά ο προκλητικός σύμμαχος του Ερντογάν, Αλέξης Τσίπρας.

Πουθενά ο Νίκος Ανδρουλάκης, γυρνάει απλά από εδώ και από εκεί η Μάρθα Βούρτση μιλώντας για τις υποκλοπές, έχοντας αφήσει ερωτηματικά στους πολίτες, γιατί δεν πάει τόσους μήνες να ενημερωθεί; Τι έχει κάνει και φοβάται να ενημερωθεί;

Σε τόσο κρίσιμες στιγμές για την χώρα, με ακρίβεια και την Τουρκία να προκαλεί, ευτυχώς που έχουμε σοβαρή κυβέρνηση, γιατί σοβαρή αντιπολίτευση στο σύνολο της δεν έχουμε, και αυτό πρέπει να προβληματίσει τους πολίτες για να ψηφίζουν με γνώμονα το καλό της χώρας και την ικανότητα αυτών που βάζουν στην βουλή για να τους εκπροσωπήσουν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου