Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια και θρασύδειλος μποξέρ κτύπησε σοβαρά τουρίστες

 


Επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια μποξέρ σε μπαρ της Ίου προκάλεσε θανατηφόρα κτυπήματα σε δυο Αυστραλούς τουρίστες γιατι εκνευρίστηκε, όταν ο ένας απο τα θύματα πέρασε από μπροστά του και τον ακούμπησε κατά λάθος με το χερι του. 

Ο επικίνδυνος θρασύδειλος μετά το συμβάν έτρεξε να κρυφτεί και να φύγει κρυφά με σκάφος από το νησί.

Ο ένας νεαρος τουρίστας, τραυματισμένος σοβαρά στο κεφάλι απο κλωτσιές, μετεφέρθη με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Ο επικίνδυνος θρασύδειλος Ελληνοαυστραλός αθλητής του Μuay Thai, μετά την επίθεση εξαφανίστηκε ενώ είχε κανονίσει να δραπετεύσει από το κυκλαδίτικο νησί με σκάφος, το οποιο περίμενε να τον παραλάβει κρυμμένος πίσω απο έναν θάμνο. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάνοντας άψογη δουλειά, σάρωσαν την περιοχή, και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν, να του περασουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα.

Ο θρασύδειλος δράστης, επιτέθηκε αναίτια γρονθοκοπώντας τους στο κεφάλι και στο σώμα και χτυπώντας τους με κλωτσιές στο κεφάλι ενώ βρίσκονταν στο έδαφος. Θαμώνες του καταστήματος ενημέρωσαν για το επεισόδιο την αστυνομία και ανέφεραν ότι ο δράστης  πιθανόν διαμένει σε ξενοδοχείο με μεγάλη παρέα ομοεθνών του. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος παρέδωσε βίντεοληπτικό υλικό στο οποίο αποτυπώνεται το συμβάν και φαίνεται καθαρά ο θρασύδειλος δράστης.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από την υπεύθυνη του ξενοδοχείου, ότι ο δράστης με τους φίλους του επρόκειτο να αναχωρήσουν μαζικά από το ξενοδοχείο και να εξαφανιστούν με ιδιωτικό σκάφος. Ο θρασύδειλος δράστης στην θέα των αστυνομικών έτρεξε αντίθετη κατεύθυνση, τον ακολούθησαν και λίγα μέτρα αργότερα τον συνέλαβαν. 

Ο δράστης μετά την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στην εισαγγελία πρωτοδικών Νάξου, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη σε ανακριτή.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου