Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Θράσος του ανθέλληνα Αλέξη Τσίπρα :Για ποιο λόγο να ζητήσουμε συγγνώμη για τον Έβρο

 


Καμία συγγνώμη για τα fake news στον Έβρο!!!

Επιμένει το θρασίμι Αλέξης Τσίπρα χωρίς ίχνος ντροπής και αφού τον έχουν διαψεύσει τα γεγονότα και οι ίδιοι οι μετανάστες ότι υπάρχει νεκρό κοριτσάκι στον Έβρο, και δεν ντρέπεται καθόλου που ψεύδεται ακόμα και για αυτό!!!

Ξεκάθαρα ανθέλληνας και επικίνδυνος εθνικά ο Αλέξης Τσίπρας, δεν βρήκε ένα λόγο να ζητήσει συγνώμη για την προσπάθεια του ίδιου και των στελεχών του να διαβάλλουν την Ελλάδα στο εξωτερικό, ώστε να κάνουν όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούν στην χώρα προς όφελος της Τουρκίας.

Η άθλια τοποθέτηση του στο θέμα άφησε άφωνους τους Έλληνες πολίτες ειδικά όταν επέμενε χωρίς ίχνος ηθικής ότι υπάρχει νεκρό κοριτσάκι :«άσχετα που ανήκει αυτή η νησίδα, αυτό το δράμα οδήγησε στον θάνατο ένα κοριτσάκι επτά χρονών αν δεν κάνω λάθος. Θέλετε να ζητήσουμε συγγνώμη για ποιο λόγο; Επειδή ζητήσαμε να υπάρξει ανθρωπιστική προσέγγιση στο θέμα αυτό; Επειδή ζητήσαμε από την κυβέρνηση να σώσει τους ανθρώπους αν είναι σε ελληνικό έδαφος ή να διεθνοποιήσει το ζήτημα αν είναι σε τουρκικό έδαφος για να σωθούν; Είναι σαφές ότι αποτελεί υποχρέωση και δικαίωμα να προστατεύει κάθε χώρα τα σύνορά της, αλλά ταυτόχρονα να κινείται στα πλαίσια Διεθνούς Δικαίου και να τηρεί ανθρωπιστικούς όρους» και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει άλλοι να δώσουν εξηγήσεις. Εμείς και στο θέμα της νησίδας και το πού ανήκει, καταθέσαμε μια ερώτηση. Θα θυμάστε ότι απέφυγα να τοποθετηθώ. Μίλησα μόνο για το δράμα ενός κοριτσιού, γιατί γνωρίζω ότι ήταν αδιευκρίνιστο, με τις αλλαγές στα νερά του Έβρου εμφανίζονται και φεύγουν νησίδες. Το κτηματολόγιο την είχε στο ελληνικό έδαφος, η γεωγραφική υπηρεσία στρατού όχι. Για αυτό ζητήσαμε διευκρινίσεις. Επαναλαμβάνω, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά τα ζητήματα», είπε αυτός που δεν δίστασε να γράφει και να λέει ψέματα κατά της χώρας μας, δίνοντας εντολή σε στελέχη του και δημοσιογράφους που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ να διαβάλλουν την χώρα μας στο εξωτερικό με fake news.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου