Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχίζει το βρώμικο σχέδιο ο Τσίπρας νομίζοντας ότι θα πλήξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

 



Ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας, αγνοώντας και αδιαφορώντας για τις δημοσκοπήσεις, και για το ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τις παρακολουθήσεις, συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι των παρακολουθήσεων, την ώρα που έρχονται καθημερινά αποκαλύψεις για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019 και την φάμπρικα των παρακολουθήσεων που είχε στήσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Με λίγα λόγια ένας επικίνδυνος και απαξιωμένος πολιτικός όπως ο Αλέξη Τσίπρας, που δεν διστάζει να λειτουργεί και ανθελληνικά υπέρ της Τουρκίας για να κάνει κακό στην Ελλάδα και στην κυβέρνηση, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την εμφανή προσπάθεια μεγάλων οικονομικών συμφερόντων εντός και εκτός Ελλάδας να πλήξουν την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Το νέο κόλπο του φαιδρού Αλέξη Τσίπρα είναι να υπάρξουν διαρροές περί «ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών των εμπλεκομένων», για να προκαλέσει κλίμα τρομοκρατίας στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις.

Παράλληλα με το βρώμικο σχέδιο της προσπάθειας αποσταθεροποίησης της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει πακέτο εξαπάτησης και ψεύδους στην ΔΕΘ ότι δήθεν θα κάνει, για να κοροιδέψει όσους περισσότερους μπορέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έρχονται και άλλες αποκαλύψεις για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που θα αποτελειώσουν τον φαιδρότερο και επικινδυνότερο ανθέλληνα πολιτικό που είχε ποτέ η Ελλάδα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου