Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Απίστευτο οι εισβολείς ΡώSSοι αμόλησαν την Ζαχάροβα να κάνει υποδείξεις για την Λωρίδα της Γάζας

 



Άνετα μπορείς να χαρακτηρίσεις τρολάρισμα, την ανακοίνωση της εκπροσώπου του καθεστώτος του δικτάτορα Πούτιν, Μαρίας Ζαχάροβα.

Σχεδόν 200 ημέρες εισβολής από την ΡωSSία στην Ουκρανία έχουν περάσει. Η εισβολή έχει δημιουργήσει παγκόσμια κρίση, και τα εγκλήματα πολέμου της ΡωSSίας είναι εκατοντάδες. Η Μόσχα λοιπόν εξέφρασε την «βαθιά ανησυχία» για την ανταλλαγή πυρών μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ στη Λωρίδα της Γάζας, καλώντας και τα δύο μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, και δεν ντρέπεται να κάνει υποδείξεις.

«Παρατηρούμε με βαθιά ανησυχία την εξέλιξη των γεγονότων, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε επανάληψη μιας στρατιωτικής σύγκρουσης μεγάλους κλίμακας και να επιδεινώσουν περαιτέρω την ήδη αξιοθρήνητη ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα», δήλωσε η εκπρόσωπος του καθεστώτος Πούτιν Μαρία Ζαχάροβα σε ανακοίνωσή της.

«Καλούμε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να επιδείξουν μέγιστη αυτοσυγκράτηση, να αποτρέψουν την κλιμάκωση των ένοπλων επιχειρήσεων και να αποκαταστήσουν αμέσως μια διαρκή κατάπαυση του πυρός», πρόσθεσε, χωρίς να ντρέπεται.

Σύμφωνα με την Ζαχάροβα, «μια περαιτέρω κλιμάκωση προκλήθηκε από τα πυρά της ισραηλινής αεροπορίας στη Λωρίδα της Γάζας στις 5 Αυγούστου, στα οποία παλαιστινιακές οργανώσεις απάντησαν πραγματοποιώντας μαζικούς και αδιάκριτους βομβαρδισμούς στο ισραηλινό έδαφος».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου