Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Τσίπρα: Το ποιος είναι υπέρμαχος της αλήθειας θα φανεί στο τέλος

 


Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πώς η κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος. 

Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας σύγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν. 

Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για Προανακριτική Επιτροπή, οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει υπουργούς της κυβέρνησής του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος.

Δήλωση για το θέμα έκανε και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιάννη Οικονόμου

«Η Κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο: με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Στο τέλος της ενδελεχούς διερεύνησης θα γίνει η οριστική πολιτική αποτίμηση και θα φανεί ποιος είναι πραγματικά συνεπής στους θεσμούς – ιδιαίτερα όταν έχει την ευθύνη διακυβέρνησης – και υπέρμαχος της αλήθειας».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου