Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Η Κυβέρνηση θα εξαντλεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο για τη στήριξη των πολιτών

 



Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Κεφαλονιά:

Η οικονομία στη χώρα μας αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς σε μεγάλο βαθμό ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής τουριστικής κίνησης αλλά και των σημαντικών επενδύσεων που γίνονται.

Το κόστος ζωής, ο πληθωρισμός, είναι φαινόμενα τα οποία είναι παγκόσμια, χτυπούν και την ελληνική οικονομία και ροκανίζουν το διαθέσιμο εισόδημα. Γι’ αυτό η Κυβέρνηση, δια του Κρατικού Προϋπολογισμού, θα εξακολουθεί να εξαντλεί τα δημοσιονομικά περιθώρια, προκειμένου να στηρίξει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν τον εισαγόμενο πληθωρισμό που δημιουργεί, σήμερα, αρκετά προβλήματα και αρκετούς βαθμούς ανασφάλειας.

Η ανταπόκριση των πολιτών στο Fuel Pass 2 είναι εντυπωσιακή, υπήρξαν ώρες τα πρώτα 24ωρα που είχαμε παραπάνω από 100 αιτήσεις το δευτερόλεπτο. Αυτό πιστοποιεί ότι υπάρχει ανάγκη στήριξης των πολιτών σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κόστος ζωής, εν προκειμένω με το κόστος των καυσίμων. Από την άλλη, καταδεικνύει και τη συνέπεια της Κυβέρνησης, η οποία μπορεί όχι απλά να διαθέτει δημοσιονομικό χώρο, αλλά να έχει και τα τεχνολογικά εκείνα εργαλεία που επιτρέπουν στους πολίτες, με απόλυτη διαφάνεια, να δηλώνουν τα στοιχεία τους και να εισπράττουν το ποσό το οποίο δικαιούνται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου