Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Η κατάντια του ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκη υποχείριο ΣΥΡΙΖΑ - Πανηγυρίζουν στην Κουμουνδούρου

 


Στον ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν αυτό που δεν περίμεναν ποτέ. Ο Αλέξης Τσίπρας πολέμησε τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο, στηρίζοντας ανοικτά Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο τα είχε βρει εύκολα.

Κανένας δεν περίμενε ότι η εκλογή Νίκου Ανδρουλάκη, θα κάνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ που έπαιζε ξεκάθαρα για αξιωματική αντιπολίτευση, κάνοντας τον Τσίπρα να μετράει μήνες στην αρχηγία του κόμματος.

Τώρα πανηγυρίζουν στην Κουμουνδούρου, που κατάφεραν να κάνουν υποχείριο τους το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας απαξιωμένος πολιτικός στα μάτια των Ελλήνων πολιτών και στο εξωτερικό, βρήκε το σωσίβιο του στον ανεπαρκή και καταστροφικό για το ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, που ακόμα και σήμερα κρύβεται και δεν εμφανίζεται να μιλήσει για το θέμα της απόπειρας παρακολούθησης, αρνούμενος ακόμα και να ενημερωθεί.

Με αυτή του την εσκεμμένη στάση, αφήνει τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει μεγάλη ζημιά στην χώρα, διαβάλλοντας, σπιλώνοντας την με στημένα άρθρα κάνοντας φαιδρή αντιπολίτευση, γιατί αυτό ξέρει μόνο να κάνει.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζουν άμεση και ευρεία ικανοποίηση από τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα και είναι χαρακτηριστική, τόσο για τις πραγματικές πολιτικές προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα όσο και για το πραγματικό φαιδρό σχέδιο πίσω από τις… αποκαλύψεις που ταλανίζουν τις τελευταίες ημέρες το πολιτικό σύστημα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μιλάει, θα μιλήσει μια και καλή στην βουλή, και στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβρη, και εκεί ο φαιδρός απαξιωμένος ΣΥΡΙΖΑ θα δει για ακόμα μία φορά πόσο λίγος είναι, αλλά θα δει και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη την μεγάλη ζημιά που έχει πάθει στην εικόνα του, γιατί έχει αρχίσει και αυτό να απαξιώνεται από τον Ελληνικό λαό.

Και μια πληροφορία, το κέντρο ταλαντευόταν μεταξύ ΠΑΣΟΚ - Νέας Δημοκρατίας, τώρα βλέποντας την κατρακύλα του Ανδρουλάκη, κοιτάνε με σιγουριά μόνο προς την Νέα Δημοκρατία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου