Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, έβγαλε δύο σοβαρά θέματα για ΣΥΡΙΖΑ - Τόσκα που πρέπει να διερευνηθούν


 

Το ελληνικό δημόσιο ουδέποτε έχει προμηθευτεί παράνομο λογισμικό παρακολούθησης και δεν υπάρχει ούτε άμεσα ούτε έμμεσα τέτοια σύμβαση, φέρεται να ξεκαθάρισε εκ μέρους της κυβέρνησης ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όπου συζητήθηκε η καταγγελία για απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Από την διαδικασία αναδείχθηκαν δύο σοβαρά θέματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, που χρήζουν και άμεσης διερεύνησης!!!

Δύο σοβαρά θεματάκια για τον ΣΥΡΙΖΑ

1. Απαντώντας σε ερώτηση του Χάρη Καστανίδη από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το αν υπάρχει σύμβαση της ΕΥΠ με κάποια εταιρία Krikel, ανάφερε πως η συγκεκριμένη εταιρία δεν υπέγραψε τίποτε με την παρούσα κυβέρνηση, αλλά το 2018 επί ΣΥΡΙΖΑ και με την υπογραφή του κ. Τόσκα

2. Ο Διοικητής της ΕΥΠ, τόνισε πως η Υπηρεσία είναι σε επικοινωνία με την Ευρώπη και πως το καθεστώς των νόμιμων επισυνδέσεων δεν έχει αλλάξει, εκτός από το ότι το 2018 εξαλείφθηκε η έγκριση εισαγγελέα Αρείου Πάγου.

Αυτά τα δύο πάρα πολύ σοβαρά θέματα, πρέπει να απαντηθούν και να διερευνηθούν, γιατί μπορεί λέμε τώρα, το λογισμικό να είναι ακόμα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ!! Λέμε τώρα!! Θα το βρει η έρευνα.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι το μοναδικό κόμμα που είχε συμφέρον να παρακολουθήσει ένα υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ειδικά όταν είχε εκφράσει ο Αλέξης Τσίπρας την στήριξη του σε συγκεκριμένο υποψήφιο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και μόνο!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου