Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ απο τα πανεπιστήμια καλύπτεται από τους συντρόφους αντιεξουσιαστές

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία εκπροσώπηση στα πανεπιστήμια όπως έδειξαν και οι τελευταίες φοιτητικές εκλογές.

Που έχει εκπροσώπηση και μάλιστα έντονη; Στους συντρόφους ακροαριστερούς και αριστερούς αντιεξουσιαστές, και μέσω αυτών των κακοποιών που είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσωπούνται από πολλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να μπούν με το έτσι θέλω και με την βία στα πανεπιστήμια.

Τι κάνει λοιπόν αντί να προστατέψει από τους κακοποιούς τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, κατηγορεί την κυβέρνηση για αυταρχισμό και αστυνομική βία, στηρίζοντας την βία και τη ανομία στα πανεπιστήμια, που ενορχηστρώνει η Κουμουνδούρου χωρίς καμία αμφιβολία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, αποφεύγει να απαντήσει εάν το κόμμα του θέλει η όχι την βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ, η την κατάληψη που υπήρχε επί 34 χρόνια.

Και δεν απαντάει γιατί δεν μπορεί να απαντήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει δύναμη στα πανεπιστήμια, έχει δύναμη όμως στους αντιεξουσιαστές κακοποιούς που ελέγχει απόλυτα και κατευθύνει απόλυτα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με λίγα λόγια, ενορχηστρώνει και χρησιμοποιεί τα επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και αστυνομικούς για να πλήξει την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, τις αλλαγές που επιχειρεί στον χώρο της Παιδείας. Είναι τέτοιο το θράσος του που προσπαθεί να πείσει ότι στη χώρα επικρατεί μια κατάσταση ανεξέλεγκτη, «όπως στην Τουρκία, στη Λατινική Αμερική και αλλού», όπως είπε χθες ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης. αγνοώντας ότι εκεί που δείχνει υπάρχουν ακροαριστερές και ακροδεξιές κυβερνήσεις που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο σημείο να ανεβάζουν φωτογραφία επαγγελματία τραυματία σε επεισόδια, μαζί με φωτογραφία του φοιτητή Σωτήρη Πέτρουλα, που δολοφονήθηκε στα γεγονότα του ’65 και δεν ντρέπονται που το κάνουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου