Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Επεισόδια το βράδυ από ακροαριστερούς - αριστερούς μέσα στο ΑΠΘ - Οι κοινωνία δεν τους ανέχεται πλέον

 


Η κοινωνία και οι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν έχουν αγανακτήσει με τους ακροαριστερούς - αριστερούς, που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια, δημιουργούν επεισόδια και προκαλούν.

Μόνο για σπουδές δεν χρησιμοποιούν και δεν θέλουν τον χώρο του πανεπιστήμιου ορισμένοι, επιτρέποντας σε ομάδες κακοποιών αντιεξουσιαστών να κάνουν ότι θέλουν μέσα στους χώρους του πανεπιστήμιου σε βάρος των φοιτητών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανοικτά και προκλητικά στηρίζει τους ακροαριστερούς - αριστερούς κακοποιούς!!



Σε τουλάχιστον εννιά προσαγωγές ατόμων προχώρησαν οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τα νέα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου όσο και στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εγνατία.



Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου στις 9 το βράδυ όταν ομάδα ακροαριστερών κακοποιών που αποσπάστηκε από την πορεία των φοιτητών, φορώντας κράνη και κουκούλες full face, επιτέθηκαν με δεκάδες δολοφονικές βόμβες μολότοφ, πυροτεχνήματα, πέτρες και διάφορα αντικείμενα στις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από την Κοσμητεία της ΣΘΕ και περιφρουρούν τις εργασίες για την κατασκευή βιβλιοθήκης. 

Με τη σειρά τους οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης, προκειμένου να απωθήσουν τα άτομα.



Την ώρα που το πανεπιστήμια είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης απο τους ακροαριστερούς κακοποιούς, με "κυνηγητό" και μικροεστιες φωτιάς σε διάφορα σημεία, αντιεξουσιαστές βγήκαν οργανωμένα στην οδό Εγνατία και επιτέθηκαν σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν περιμετρικά του ΑΠΘ. Στη συνέχεια άναψαν φωτιές σε αρκετούς κάδους και έστησαν οδοφράγματα, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση δακρυγόνων, προχωρώντας παράλληλα σε προσαγωγές.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ η κατάσταση ηρέμησε και δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Εγνατία.

Είναι σίγουρο ότι οι εννιά προσαγωγές θα γίνουν περισσότερες γιατί η αστυνομία, αναζητά τους ακροαριστερούς κακοποιούς που δημιούργησαν τα επεισόδια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου