Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Τον εντοπισμό του δράστη με την γάτα ζήτησε ο Θεοδωρικάκος - Ο δράστης έβριζε χυδαία όσους τον κατακρίνουν

 


Με θράσος ο δράστης και χωρίς ίχνος μεταμέλειας, έβριζε όσους τον κατέκριναν στα social media για την κακοποίηση της γάτας αντί να ζητήσει συγνώμη.

Τον εντοπισμό του δράστη που κλώτσησε ένα γατάκι στη θάλασσα, σε ψαροταβέρνα της Αιδηψού την Πρωτομαγιά, ζήτησε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα social media, κάτι που προκάλεσε και την δικαιολογημένη κινητοποίηση των Αρχών, για να βρεθεί ο κακοποιός δράστης. Ο κ. Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης που κλώτσησε το γατάκι για να πέσει στη θάλασσα και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Ο υπουργός ανέφερε ότι θα γίνουν όσα προβλέπει ο νόμος για την προστασία των ζώων. Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Από την πλευρά του, ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο, αφού πρώτα έγινε δέκτης αντιδράσεων για την πράξη του, επέλεξε να βρίσει, χυδαία, όσους τον κατέκριναν, κάνοντας τον τζάμπα μάγκα.

Αργότερα ο τζάμπα μάγκας αποφάσισε να σβήσει τα στόρι όπου βρίζει τους πάντες και να ζητήσει συγγνώμη για την κακοποίηση της γάτας, λέγοντας ως δικαιολογία ότι αυτός και η παρέα του είχαν πιει λίγο παραπάνω.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», λέει σε κάποιο από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου